kamaras-cover-aggeliki.jpg
Μυθιστορημα

Τελική τεθλασμένη

  • Σελίδες: 176
  • Τιμή: €10,20
  • ISBN: 978-960-9515-25-2
  • Διαστάσεις: 13x21

Ένα βιβλίο για τη ματαίωση, την απώλεια – και τη λύτρωση.

Αλκιβιάδης Παύλου. Εβδομηντάρης αστός παλαιάς κοπής, από τζάκι –σήμερα νεόπτωχος ευγενής. Ένας άριστος με ματαιωμένο πεπρωμένο, ηττημένος από «μάγκες» αχρείους και μέτριους με κονέ, προδομένος από τον δύστροπο χαρακτήρα και την έπαρσή του.

Αλκιβιάδης Παύλου. Χήρος (και σιωπηλά ενοχικός για το πώς της φέρθηκε μέχρι και το τέλος), με σχέση οδυνηρά ανύπαρκτη με τον γιο του και μόνη ηλιαχτίδα τη μοναχοκόρη του. Θα ζήσει την τραγωδία και, αναπάντεχα, θα αναζητήσει τη ζωή, δημιουργώντας νέα αρχή. Γιατί και στο βαθύτερο σκοτάδι υπάρχει φως. Γιατί και την τελευταία στιγμή υπάρχει χρόνος.

Από το οπισθόφθυλλο του βιβλίου

«Εβδομηντάρης αστός παλαιάς κοπής· σήμερα νεόπτωχος ευγενής. Ένας άριστος με ματαιωμένο πεπρωμένο, ηττημένος από "μάγκες" αχρείους και μέτριους με κονέ, προδομένος από τον δύστροπο χαρακτήρα και την έπαρσή του. Χήρος (και σιωπηλά ενοχικός για το πώς της φέρθηκε μέχρι και το τέλος), με σχέση οδυνηρά ανύπαρκτη με τον γιο του και μόνη ηλιαχτίδα του τη μοναχοκόρη του. Θα ζήσει την τραγωδία και, αναπάντεχα, θα αναζητήσει τη ζωή, δημιουργώντας μια νέα αρχή. Γιατί και στο βαθύτερο σκοτάδι υπάρχει φως, γιατί και την τελευταία στιγμή υπάρχει χρόνος». 

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καμάρα


Ο Κωνσταντίνος Καμάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει ως αντικείμενο τα Μέσα Ενημέρωσης και την ψηφιακή επικοινωνία. Τις νύχτες γράφει. Η «Τελική τεθλασμένη» είναι το τέταρτο βιβλίο του, μετά τα αφηγήματα «Οιδίπους σέντερ μπακ» (2003) και «Πάρε το μηδέν...» (2008) και το μυθιστόρημα «Όλη η αλήθεια με ένα κλικ» (2013). Είναι πατέρας της Αμαλίας από το 2006 και του Αριστείδη από το 2008.

Athens Voice Books | Παραγγελίες