Βιβλιο

Έρχεται sequel της ταινίας Heat που έπαιξαν Ντε Νίρο και Πατσίνο

Δεν θα είναι όμως κινηματογραφικό σενάριο αλλά βιβλίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηeat-Pacino-DeNiro
Ηeat Film-Pacino-DeNiro © Warner Bros/Getty Images/Ideal Image

Στις 9 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το μυθιστόρημα του Μάικλ Μαν για το «Heat» το οποίο θα είναι prequel και sequel της ταινίας που άφησε εποχή το 1995.

Σύμφωνα με το Deadline, o σκηνοθέτης Μάικλ Μαν ετοιμάζει ένα μυθιστόρημα που έχει γράψει με την Μέγκ Γκάρντινερ, βραβευμένη συγγραφέα (θρίλερ) των New York Times, το οποίο θα επεκτείνει την ιστορία της κλασικής πλέον αστυνομικής ταινίας του 1995.

H κυκλοφορία θα γίνει από τις εκδόσεις HarperCollins. O Μαν θα αφηγηθεί την αληθινή ιστορία για τις ζωές των χαρακτήρων της Έντασης, τόσο πριν όσο και μετά τα γεγονότα που είδαμε το 1995.

«Είχα πάντα σκοπό να εξελίξω τις ιστορίες, αλλά να προσθέσω κι άλλες που προκύπτουν από τον πυρήνα του "Heat"» δήλωσε ο Μαν. «Υπάρχει γόνιμο έδαφος για πλούσιες ιστορίες από το παρελθόν, αλλά και ιδέες για την εξέλιξη της ζωής τους. Αργησα γιατί πάντα μου αρέσει η έρευνα. Κάθομαι και γράφω εφόσον έχω πρώτα εξερευνήσει τον κόσμο των ηρώων και των ιστοριών μου - την κουλτούρα των ανθρώπων, τις συνήθειες, τον τρόπο που μιλούν και χειρονομούν. Μόνο έτσι γράφεις αυθεντικούς χαρακτήρες, κάτι που το κοινό το διαισθάνεται άμεσα...»

Η ιστορία του δεύτερου μέρους θα κυκλώνει την υπόθεση της ταινίας. Δε θα ακολουθεί μόνο τις ζωές των χαρακτήρων, του Βίνσεντ Χάνα, διευθυντή της αστυνομίας του Λος Αντζελες (Αλ Πατσίνο) και του δαιμόνιου ληστή Νιλ ΜακΚόλι (Ντε Νίρο), μετά το διαβόητο φινάλε, αλλά θα πιάσει τις ιστορίες τους κι από πριν.

Heat - Original Theatrical Trailer

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ