- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Renegades: Born in the USA»: Το βιβλίο των Ομπάμα & Σπρίνγκστιν
Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου
Το βιβλίο των Μπαράκ Ομπάμα και Μπρους Σπρίνγκστιν με τίτλο «Renegades: Born in the USA», 320 σελίδων, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.
Τον Οκτώβριο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και ο τραγουδιστής και φίλος του Μπρους Σπρίνγκστιν θα κυκλοφορήσουν το βιβλίο τους εμπνευσμένο από το podcast τους στο Spotify, με τίτλο «Renegades: Born in the USA».
Το βιβλίο των 320 σελίδων βασίζεται στις ειλικρινείς συζητήσεις από το podcast των Ομπάμα και Σπρίνγκστιν, όπου μιλούσαν για τα πάντα, από τον γάμο έως την αρρενωπότητα.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε μεγάλο μέγεθος, εικονογραφημένο και περιλαμβάνει επίσης χειρόγραφους στίχους του τραγουδιστή, ομιλίες του Ομπάμα με σχόλια και αποκλειστικό αρχειακό υλικό, που περιλαμβάνει πάνω από 350 φωτογραφίες από τις ιδιωτικές συλλογές των συγγραφέων, που δεν έχουν δημοσιευθεί ξανά.
«Στο “Renegades: Born in the USA” οι αναγνώστες καλούνται να καθίσουν δίπλα σε αυτούς τους δύο φίλους από παλιά, σε ένα στούντιο ηχογράφησης με δεκάδες κιθάρες και κατά τη διάρκεια τουλάχιστον μιας βόλτας με Corvette, καθώς συζητούν για τον γάμο και την πατρότητα, τη φυλή και την αρρενωπότητα, για κάποιους Αμερικανούς ήρωες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και τη μουσική…. μιλάνε πολύ για τη μουσική » αναφέρει ο Penguin Random House, ο εκδοτικός οίκος από τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο. «Θα αποκαλύψουν το πάθος τους - και το περιστασιακό κόστος – να αφηγούνται μια μεγαλύτερη, πιο αληθινή ιστορία για την Αμερική σε όλη την καριέρα τους και εξερευνούν πώς η διαλυμένη χώρα μας μπορεί να αρχίσει να βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής προς την ενότητα» σημειώνει ο PRH.
«Υπήρξαν σοβαρές συζητήσεις για την τύχη της χώρας, τη μοίρα των πολιτών της και τις καταστροφικές, άσχημες, διεφθαρμένες δυνάμεις που προσποιούνται και θα ήθελαν να τα καταργήσουν όλα…. Αυτή είναι μια στιγμή για σοβαρή περίσκεψη για το ποιοι θέλουμε να είμαστε και τι είδους χώρα θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Θα αφήσουμε να φύγουν μέσα από τα χέρια μας οι καλύτεροι από εμάς ή θα στραφούμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τη φωτιά; Μέσα σε αυτό το βιβλίο δεν θα βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά θα βρείτε μερικούς που τις αναζητούν που κάνουν ό, τι μπορούν για να μας ωθήσουν να κάνουμε καλύτερες ερωτήσεις » τόνισε ο Μπρους Σπρίνγκστιν τον περασμένο Ιούλιο όταν ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του βιβλίου.
Με τους δικούς μας τρόπους, ο Μπρους και εγώ κάναμε παράλληλα ταξίδια προσπαθώντας να καταλάβουμε αυτή τη χώρα που έχει δώσει τόσα πολλά και στους δύο. Προσπαθώντας να αφηγηθούμε τις ιστορίες των ανθρώπων της. Αναζητώντας έναν τρόπο να συνδέσουμε τις δικές μας προσωπικές αναζητήσεις για την αλήθεια και την κοινότητα με τη μεγαλύτερη ιστορία της Αμερικής, σημείωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συζήτηση με τον δρα Δημιουργικής Γραφής Αλέξανδρο Μυροφορίδη για την αστυνομική λογοτεχνία, με αφορμή το νέο περιοδικό για το Crime Fiction
Θλίψη στον κόσμο των ελληνικών γραμμάτων - Η δήλωση της Λίνας Μενδώνη
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο
Έφυγε από τη ζωή ο «παγκόσμιος στοχαστής» και εμβληματικός κοινωνιολόγος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη
Το μυθιστόρημα «Μεταξύ φίλων» του Hal Ebbott (μετάφραση Κάλλια Παπαδάκη, Εκδόσεις Μεταίχμιο), κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου
Με αφορμή το νέο της βιβλίο «Πεθαίνω για Εσένα» η δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά για την έμφυλη βία
Στο βιβλίο «Κάφκα και κινηματογράφος. Ο κινηματογραφικός Κάφκα» του Νικόλαου-Ιωάννη Κοσκινά ξεδιπλώνεται μια αρκετά διαφορετική εικόνα του συγγραφέα
Το μυθιστόρημα «Η σύγκρουση» της Freida McFadden (μετάφραση Κίκα Κραμβουσάνου, Εκδόσεις Διόπτρα), κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου
Ο Παναγιώτης Γούτας, η Λένα Χ. Δημητριάδου και ο Ντίνος Γιώτης μιλούν για τη συγγραφική τους εμπειρία και τα νέα τους βιβλία.
Μια χορταστική συζήτηση για το ποδόσφαιρο με τον δημοσιογράφο, ραδιοφωνικό παραγωγό και συγγραφέα Μάκη Διόγο, με αφορμή το τελευταίο του βιβλίο
Ο Ανδρέας Πετρουλάκης μίλησε για το βιβλίο του Τάσου Τέλλογλου «Πατριδογνωσία», στην παρουσίαση του βιβλιοπωλείου «Ευριπίδης στη Στοά» στο Χαλάνδρι
Η νέα γενιά της κυπριακής λογοτεχνίας μιλάει στην ATHENS VOICE
Από το ράφι στα ακουστικά: Η νέα εποχή του βιβλίου
Ο θεσμός επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις σε Ελλάδα και Κύπρο
Μπορεί μια μηχανή να γράψει λογοτεχνία;
«H Σκιά πέρα από τον χρόνο» και «H Ονειρική αναζήτηση της Άγνωστης Καντάθ»
Η «Μυστική ζωή των αριθμών» της Kate Kitagawa και του Timothy Revell (μετάφραση Τεύκρος Μιχαηλίδης, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια), κυκλοφορεί στις 29 Μαΐου
Μυθιστοριογράφος, ανθρωπολόγος, λαογράφος, θεατρική συγγραφέας και δημοσιογράφος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.