Στο μικρό ταβερνάκι-παντοπωλείο φάγαμε τα άπαντα των μανιταριών
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στάθης Χαρπαντίδης
Ο Στάθης Χαρπαντίδης είναι 13 χρόνια food and travel blogger, αγαπά την ευζωία γιατί η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις, του αρέσουν τα ταξίδια, υμνεί τις γεύσεις και λατρεύει τη ροκ μουσική. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μαγειρική. www.newharpas.blogspot.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Με αφορμή την 1η Γιορτή Εβρίτικης πίτας
Ο χαρισματικός μουσικός που ενώνει μακρινούς πολιτισμούς και κόσμους
Γεννήθηκε τον 19ο αιώνα στην Κωνσταντινούπολη, συνέχισε στη Χρυσούπολη του Νέστου
Η ανθοφορία της λεβάντας και το Δεύτερο Φεστιβάλ προς τιμή της
Φτιαγμένα από τα χέρια ενός οικονομολόγου που αγάπησε την τέχνη της σοκολάτας
Εξαιρετική πρώτη ύλη και αργό μαγείρεμα είναι τα μυστικά της νοστιμιάς
Έλληνες, Μικρασιάτες, Πομάκοι, Μουσουλμάνοι και οι αυθεντικές τους συνταγές
Η Καραγκούνικη κουζίνα αναβιώνει στην Καρδιτσομαγούλα, λίγο έξω από την Καρδίτσα
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950