Οι ψήφοι φαίνεται να πηγαίνουν σε αντισυστημικά κόμματα. Και ποιος μπορεί να δώσει άδικο στους πολίτες; Ζητούν επιτακτικά να αλλάξει το σύστημα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σταμάτης Ζαχαρός
Ο Σταμάτης Ζαχαρός είναι δημοσιογράφος.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
378 εβδομάδες βρίσκεται πλέον στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης ATP ο Novak Djokovic και έγινε ο τενίστας με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στην πρώτη θέση.
8,41 μέτρα ήταν το άλμα του Μίλτου Tεντόγλου στο μίτινγκ στίβου στο Λιεβέν της Γαλλίας, αποδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο το αυτονόητο. Ότι δηλαδή τα παπούτσια δεν κάνουν τον αθλητή.
Φέτος εκτιμάται ότι θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος του έτους περίπου 45.000 πλειστηριασμοί
260.000 δολάρια πουλήθηκε σε δημοπρασία ένα από τα τρία ιδιωτικά αεροσκάφη του Elvis, ο οποίος πάντως είναι γνωστό ότι ζει.
7,7 και 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν η ισχύς των σεισμών, οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο στον νότο της Τουρκίας και στη Βόρεια Συρία.
73 ετών άφησε τον μάταιο αυτό κόσμο ο σπουδαίος κιθαρίστας Tom Verlaine, frontman των Television
Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν ανέχονται τέτοιες εκτροπές και το φωνάζουν με κάθε τρόπο που μπορούν
418 επισκέπτες απομακρύνθηκαν από το Μάτσου Πίτσου εν μέσω ταραχών που συγκλονίζουν το Περού
Τι δείχνουν τώρα οι αγορές;