Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς τον Βενιζέλο;
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Νίκος Γεωργιάδης
Έζησα 10 χρόνια στη Γαλλία όπου σπούδασα, 7 χρόνια στο Βελιγράδι όπου εργάστηκα, 3 χρόνια στη Θεσσαλονίκη όπου διασκέδασα εργαζόμενος, και τα χρόνια που περισσεύουν από τα 56 τα έζησα και τα ζω στην Αθήνα. Η κρητομανιάτισα σύντροφoς μου πρόσφερε δύο θυγατέρες, ο Καππαδόκης πατέρας μου καλή μόρφωση και η μάνα από τα Δαρδανέλια την αγωγή και το πάθος για τη μαγειρική. Από το 1981 με ανέχεται η Δημοσιογραφία και ανέχομαι τους δημοσιογράφους, συμβίωση καθόλου εύκολη. Με απασχολούν τα βιβλία που διαβάζω, ο μπαχτσές που καλλιεργώ, τα ταξίδια που έκανα και ονειρεύομαι να κάνω και οι γυναίκες που δεν πρόκειται να γνωρίσω. Α… και οι φιάλες Μπορντώ του '76 που δεν θα γευτώ λόγω της οικονομικής κρίσης που επηρεάζει αφάνταστα το εισόδημα μου.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους του το βράδυ της Κυριακής χρησιμοποίησε 20 φορές τη λέξη «Εγώ» και μόνο δύο φορές τη λέξη «Εμείς»
Η στατιστική είναι μία άτιμη δουλειά. Θέλει δεδομένα, πολλά δεδομένα για να σταθεί αξιοπρεπώς μπροστά στον αμείλικτο αλγόριθμο
Και τα δύο μεγάλα κόμματα αντιλαμβάνονται πως το φετινό καλοκαίρι κρύβει σοβαρές και επικίνδυνες εκπλήξεις. Το κυρίαρχο πρόβλημα αφορά τα ελληνοτουρκικά.
Δεν υπάρχει πια ούτε μία ημέρα χωρίς να καταγραφεί στον ελληνικό τύπο ο τετριμμένος τίτλος «Νέα πρόκληση της Άγκυρας» ή «Προκαλεί ο Ερντογάν»
Ή «κάτω τα χέρια από το Κολωνάκι»
Ο Τσίπρας, ενδεχομένως για πρώτη φορά, έδειξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του προς τον Νίκο Χατζηνικολάου πως φοβάται
Υπόθεση Πετσίτη vs Novartis
Το εμπόριο ζωής και θανάτου στα ελληνοτουρκικά σύνορα
Το δίκτυο από το ΑΚΕΛ και την καραμανλική ακροδεξιά, στον Πετσίτη και τον Νίκο Παππά μέσω Αρτεμίου