41586-784579.jpg

Μάνος Βουλαρίνος

Ο Μάνος o Βουλαρίνος γεννήθηκε, πήγε σχολείο, πήγε για λίγο στην Πάντειο αλλά βαρέθηκε, έπιασε δουλειά, πήγε στρατό, συνέχισε να δουλεύει, έκανε μια εκπομπή στην τηλεόραση που την έλεγαν Συντέλεια, τώρα κάνει εκπoμπή στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ κάθε μέρα από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι και γράφει στο σάιτ της Athens της Voice και μπράβο του!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Μήπως ήρθε ώρα για το ασυμβίβαστο ενεργών δικηγόρων - βουλευτών;
Μήπως ήρθε η ώρα για το ασυμβίβαστο ενεργών δικηγόρων - βουλευτών;

Είναι πολλά τα επαγγέλματα που είναι παλαβό να επιτρέπουμε να ασκούν οι βουλευτές και το πιο παλαβό από αυτά, όπως επιβεβαιώνουμε χάρη στη Ζωή την Κωνσταντοπούλου, είναι αυτό του δικηγόρου.

Ο Μπισμπίκης είναι ένας αληθινός επαναστάτης
Ο Μπισμπίκης είναι ένας αληθινός επαναστάτης

Θα γίνει το σύμβολο της αντίστασης και του αγώνα για έναν κόσμο όπου τα αγροτικά θα κυκλοφορούν ανενόχλητα στους δρόμους και της Φιλοθέης και της Κηφισιάς και της Εκάλης και θα τα τρέμουν οι μεγαλοαστοί