Και γιατί το TikTok είναι γεμάτο με διάφορα girl aesthetics;
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Βάγια Ματζάρογλου
Γεννήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σπούδασε ελληνική φιλολογία (κλασικό) στο ΑΠΘ. Δημοσιογράφος έγινε στον «Εξώστη». Πέρασε από τη «Μακεδονία» και τον «Αγγελιοφόρο», το πολιτιστικό ρεπορτάζ και την τηλεοπτική κριτική, την αρχισυνταξία των περιοδικών «Επιλογές» και “Sunday”, τη διεύθυνση σύνταξης των περιοδικών “Cool” και SOUL, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα, όπου γνώρισε τον άντρα της ζωής της και από όπου ελπίζει να πάρει σύνταξη (αναπηρική). Motto ζωής: «Λάθε βιώσας».
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Η παράσταση «Στα καλά του καθισμένου» είναι το πιο αισιόδοξο θέαμα του Σαββατοκύριακου
«Στα καλά του καθισμένου»: Όταν η ζωή σε αναπηρικό αμαξίδιο γίνεται γέλιο, αισιοδοξία, κοινωνικό μήνυμα
Αποτελούν το επίσημο πρόσωπο μεγάλων Οίκων μόδας κομίζοντας νιάτα, εξωτική ομορφιά και αέρα Ανατολής στις πασαρέλες, στα σόου και στις σελίδες των περιοδικών επί ευρωπαϊκού και αμερικανικού εδάφους.
Η σχεδιάστρια του ατελιέ Alkmini Fashion μας δίνει τις τάσεις στο βραδινό φόρεμα και το νυφικό για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023
Γιατί οι influencers άλλαξαν τροπάριο και μας υποδεικνύουν τι να μην αγοράσουμε;
Έζησαν έναν παράφορο παράνομο έρωτα, έναν από τους μακροβιότερους γάμους της σόου μπιζ, ένα σχεδόν ταυτόχρονο τέλος.
H μόδα την έμαθε από τον Louis Vuitton αλλά η Γιαγιόι Κουσάμα είναι η πιο σημαντική εν ζωή γυναίκα εικαστικός. Αυτή είναι η περιπετειώδης ζωή της
Παρακολουθώντας τις Εβδομάδες Ανδρικής Μόδας σε Παρίσι και Μιλάνο διαπιστώνει κανείς πως η βιομηχανία της μόδας εξαιρεί μια μεγάλη ομάδα ανδρών που δεν ανταποκρίνεται στο πρότυπο «άγαλμα»