«Τα μυστικά της δικής μου Τζιας. Τότε ήταν η δική μου Τζια. Τώρα είναι η Τζια του Φίλιππου»
A.V. Guest
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
«Η γοητεία της είναι απροσδιόριστη, όπως είναι και η ίδια η Ανατολή, κι επικεντρώνεται κυρίως στους ανθρώπους της»
«Όταν άρχισα να τη γνωρίζω καλύτερα, πριν τριάντα χρόνια, η αρχική µου εντύπωση επιβεβαιώθηκε: Η Τζια δε θέλει να είναι σαν τα άλλα νησιά»
«Όλα τα έχει… και όλα τα αγαπώ. Όταν είμαι εκεί νιώθω γεμάτη και τίποτα δεν μου λείπει»
«Kάθε φορά που κατεβαίνω στο νησί καταλήγω να λέω πάντα το ίδιο πράγμα: πόσο ωραίο νησί, πόση ανεκμετάλλευτη φυσική ομορφιά και δυνατότητες υπάρχουν σε αυτό τον τόπο!»
«Το νησί της παιδικής μου ηλικίας...Ίσως το πιο παρεξηγημένο αλλά και ανερχόμενο νησί του Αιγαίου.»
«Το να απολαμβάνω την κάθε στιγμή είναι ένα από τα μότο που ακολουθώ και η Μήλος μου προσέφερε αυτή ακριβώς τη μαγεία.»
«Η Δονούσα αποδείχθηκε ο τέλειος καρυοθραύστης για τα καβούκια που κατασκευάζει γύρω από τις ψυχές μας η βασική ιδέα της κατανάλωσης»
«Αγαπημένες μου παραλίες είναι ο Ερημίτης, η Κουλούρα και το Καλάμι, στη βόρεια Κέρκυρα, αλλά και το Νησάκι, όπου πάω συχνά για καταδύσεις»