Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένα πολύ σοβαρό και (παλιό πια) πεδίο των επιστημών της αγωγής
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
A.V. Guest
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Κάποια φάρμακα κατά του καρκίνου μπορεί να έχουν θετική επίδραση σε ορισμένες φάσεις της λοίμωξης με COVID-19
Η ενδοοικογενιακή επικοινωνία γίνεται συνήθως μέσω Skype. Ο βασικός λόγος είναι να απολαύσω τη Μελίνα, τη μικρή εγγονή μου που μου λείπει αφόρητα.
Ο καθηγητής Ιωάννης Τρουγκάκος εξηγεί τα κλινικά δεδομένα και τις μελέτες για τη συμπεριφορά του κορωνοϊού Covid-19
«Και είναι οκ να νιώθουμε χάλια. Είναι ανθρώπινο. Θα μου πείτε δεν είναι ανθρώπινο να τρως 13 φέτες με μερέντα. Το ακούω, το ακούω»
«Οι μέρες αυτές της απομόνωσης με κάνουν να ζω την κάθε στιγμή διαφορετικά...»
«Δίνουμε αίμα όσοι και όσες μπορούμε για να ανεβάσουμε την Αιμοδοσία και τον Αγώνα για Ζωή λίγο ψηλότερα»
Ας υποθέσουμε ότι στο μ.Κ. μέλλον θα υπάρξουν τρεις χρονικές περίοδοι: η «επόμενη μέρα», η «ενδιάμεση κανονικότητα» και η «νέα ζώνη άνεσης»