Tip of the day

Πού θα παίξεις το πιο διασκεδαστικό quiz με την παρέα (Αθήνα και Χανιά)

Το Bado Trivial είναι το εναλλακτικό night-out που έψαχνες

Χαρά Αλεξανδροπούλου
Χαρά Αλεξανδροπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Bado Trivial

The Bado Trivial: Το παιχνίδι με τις ερωτήσεις γνώσεων που οργανώνεται σε Αθήνα και Χανιά

Η Κατερίνα, ο Μαθιός και ο Οδυσσέας είναι τρία παιδιά από τα Χανιά που μετέτρεψαν μια φρέσκια ιδέα σε βραδιές παρέας. Το «The Bado Trivial» είναι ένα «παιχνιδιάρικο» quiz project, το οποίο φιλοξενείται σε Αθήνα και Χανιά. Μια βραδιά ερωτήσεων που διοργανώνεται κάθε φορά και σε ένα διαφορετικό μαγαζί και καλά θα κάνεις να το ακολουθήσεις στο instagram για να μαθαίνεις το πού και το πότε.

Από μια πρόσφατη ανάρτησή τους στο instagram έμαθα για το event σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι. Ως γνωστή ξερόλας λοιπόν που είμαι δεν έχασα την ευκαιρία να αναδείξω τις γενικές μου γνώσεις. Καθώς ήξερα κι έναν τύπο που ήξερε έναν τύπο που τα ήξερε κι αυτός όλα, μαζέψαμε άλλους τρεις ομοίους μας και πήγαμε να τους δείξουμε πώς γίνεται.

The Bado Trivial

Οδηγίες του παιχνιδιού

Διαλέξαμε το όνομα της ομάδας μας και καθίσαμε στο τραπέζι μας. Ο host, ήταν ο καθοδηγητής για τις ερωτήσεις. Το quiz γίνεται κυκλικά και για κάθε σωστή απάντηση, η ομάδα παίρνει δύο πόντους. Στο τέλος των ερωτήσεων η ομάδα που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους κερδίζει. Το έπαθλο είναι το κέρασμα ολόκληρου του τραπεζιού του team. Στη δική μας περίπτωση το έπαθλο αφορούσε όλες τις νοστιμιές που μπορεί κανείς να επιλέξει από το μενού του Green Rose στο Περιστέρι όπως ζουμερά burgers, λαχταριστά ribs και τραγανιστά chicken fingers. Σε κάθε διαφορετικό μέρος που διοργανώνεται το παιχνίδι, βέβαια, το μενού ποικίλει. 

Η ώρα του Quiz 

Το παιχνίδι ξεκινάει. Από τον πρώτο κιόλας γύρο τα «αίματα άναψαν». Παρότι πήγαμε με περίσσια αυτοπεποίθηση και με σιγουριά πως θα κατατροπώναμε τα πλήθη, οι άλλες ομάδες γύρω μας φάνταζαν σα να πρωταγωνιστούν στο «Slumdog Millionaire» και χαρακτήριζαν τις ερωτήσεις με υποκοριστικά όπως «ευκολάκι» και «παιχνιδάκι».

Για να πνίξουμε την ντροπή μας, παραγγείλαμε φαγητά και ποτά, τα οποία αποτέλεσαν την ιδανική παρηγοριά. Είχαμε ακόμη μια μικρή ελπίδα πως ίσως προς το τέλος θα γυρίσει ο τροχός και θα τα κεραστούμε με τη νίκη μας.

Η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα αλλά και γεμίζοντάς μας με νέες γνώσεις. Ήταν η πιο διασκεδαστική και ταυτόχρονα επιμορφωτική έξοδος που είχαμε κάνει σαν παρέα. Οι διοργανωτές είχαν κάνει καλή δουλειά με τις ερωτήσεις καθώς και με τον συντονισμό του παιχνιδιού.

The Bado Trivial

Όποιος χάνει στο quiz κερδίζει στη γνώση

Μετά κόπων, βασάνων κι όση τύχη χρειάζεται, καταφέραμε να βγούμε 13οι στις 22 παρέες! Προφανώς, μας έφαγαν τα συστήματα και το γεγονός ότι είχε ανάδρομο Ερμή εκείνο το βράδυ. Δεν πτοούμαστε, όμως! Στο επόμενο quiz night θα είμαστε ξανά εκεί λίγο πιο διαβασμένοι κι εξοπλισμένοι με τα ειδικά μας κολιέ με το ματόχαντρο για να μη μας πιάσει το κακό το μάτι.

Γιατί να πας για ένα απλό ποτό όταν μπορείς ταυτόχρονα να διασκεδάσεις μαθαίνοντας και δυο πράγματα παραπάνω; Στην τελική, οι καλές ιδέες είναι για να επικροτούνται. Εύχομαι να δω τα παιδιά σε πολλές ακόμη πόλεις στο μέλλον.

Αν σε ψήνει κι εσένα μια βραδιά Bado Trivial, μάθε περισσότερα εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.