Tip of the day

Πού θα παίξεις Rouk Zouk με την παρέα χωρίς το άγχος της τηλεόρασης;

Ο χρόνος αυτή τη φορά αρχίζει από RouΞ ZouΞ

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πού θα παίξεις Ρουκ Ζουκ με την παρέα χωρίς το άγχος της τηλεόρασης

RouΞ ZouΞ: Ζήσε την εμπειρία του γνωστού τηλεπαιχνιδιού στον χώρο της ομάδας TV Fun Games 

Μήπως είσαι κι εσύ ένας από τους φανατικούς τηλεθεατές του Rοuk Ζouk; Το έχεις παρακολουθήσει τόσες φορές με απόλυτη αφοσίωση, παίζοντας πια στα δάχτυλα τους κανόνες κάθε δοκιμασίας; Αν οι απαντήσεις στα δυό αυτά κρίσιμα ερωτήματα είναι ναι, αλλά ταυτόχρονα φοβάσαι ότι θα εκτεθείς «ανεπανόρθωτα» στην ελληνική τηλεόραση -αγγίζοντας επίπεδο Luben, ώρα να γνωρίσεις τον κόσμο του RouΞ ZouΞ. Μία πιο κουλ εκδοχή του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού βρίσκεται στην Αθήνα κι έχει δημιουργήσει τον ιδανικό χώρο για να γελάσεις με την παρέα, παίζοντας επιτέλους χωρίς άγχος όσα έβλεπες από τον καναπέ.

RouΞ ZouΞ: Η χαλαρή πλευρά του ομώνυμου τηλεπαιχνιδιού

Η ομάδα TV Fun Games βρίσκει κάθε φορά τον τρόπο να μετατρέπει τους τηλεθεατές σε πραγματικούς τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές. Ξεκίνησε διαμορφώνοντας τον χώρο του Survivor Games of the Caribbean, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους είναι λάτρεις των αθλημάτων και των προκλήσεων, να ζήσουν τη δική τους εμπειρία μαχητών και διασήμων. Επειδή όμως η γυμναστική και τέτοιου είδους έντονες δραστηριότητες δεν είναι για όλους μας, στη λίστα των παιχνιδιών προστέθηκε το RouΞ ZouΞ. Βρέθηκε ο κατάλληλος εξοπλισμός, δημιουργήθηκε η ιδανική ατμόσφαιρα και πλέον ο χρόνος μπορεί να ξεκινήσει. Βρες τη λέξη, ζωγράφισέ το, διάβασε τα χείλη, βρες τον καλλιτέχνη, κάνε παντομίμα και ετοιμάσου για αναγραμματισμό. Στον χώρο του RouΞ ZouΞ θα δείξεις επιτέλους πόσο δυνατός παίκτης είσαι και πιθανότατα θα χαρίσεις μερικές απαντήσεις «διαμάντια». Τουλάχιστον δε θα γίνεις viral για τους λάθος λόγους.

Τι χρειάζεται για να παίξεις RouΞ ZouΞ

Πού θα παίξεις Rοuk Ζouk με την παρέα χωρίς το άγχος της τηλεόρασης;

Πρώτο και πιο σημαντικό, καλή παρέα. Χωριστείτε σε δύο ομάδες έξι ή περισσότερων ατόμων και ετοιμαστείτε να κερδίσει ο καλύτερος. Σε περίπτωση που δεν έχετε τόσους πολλούς φίλους, αλλά γνωρίζετε μερικούς γνωστούς ή και συγγενείς που θα σας χάριζαν στιγμές γέλιου και επικής ατάκας, ήρθε η στιγμή να ξανασυστηθείτε. Στο RouΞ ZouΞ δεν έχει σημασία πόσο καλά γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου, αν έχετε καλή διάθεση και αρκετή ενέργεια... είστε απολύτως έτοιμοι! Ο χώρος παραπέμπει κάπως σε disco ατμόσφαιρα μια και θα δεις πολλά διαφορετικά χρώματα στους τοίχους και διακόσμηση με neon φωτισμό. Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να μην βρίσκεται εκεί να σας καθοδηγεί, όμως υπάρχουν οι κατάλληλοι ηθοποιοί που θα ανταποκριθούν επάξια στον ρόλο της αγαπημένης παρουσιάστριας. Οι ομάδες οργανώθηκαν, τα φώτα χαμήλωσαν και ο παρουσιαστής/-στρια κρατάει ήδη τις κάρτες των ερωτήσεων. Ξεκινάμε;

RouΞ ZouΞ τώρα και στο σπίτι σας

Πού θα παίξεις Rοuk Ζouk με την παρέα χωρίς το άγχος της τηλεόρασης;

Αν θέλεις να οργανώσεις μια βραδιά με την παρέα διαφορετική από τις καθιερωμένες, ή αποφάσισες ότι θες να κάνεις bonding με τους συναδέλφους σου, η ομάδα του TV Fun Games έρχεται στο σπίτι, μέχρι και το γραφείο σου. Το μόνο που χρειάζεται από εσένα είναι να διαθέτεις προτζέκτορα ή μία οθόνη και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν αυτοί. Εδώ να σημειωθεί πως το RouΞ ZouΞ έχει δύο εκδοχές: την απλή aka family friendly εκδοχή και την κάπως πιο πικάντικη aka 18plus εκδοχή. Η επιλογή είναι δικιά σας. Σε οποία κατηγορία και αν ανήκει η ομάδα σου, υπάρχουν οι κατάλληλες ερωτήσεις. 

Διάρκεια παιχνιδιού και χρήσιμες πληροφορίες

Πού θα παίξεις Rοuk Ζouk με την παρέα χωρίς το άγχος της τηλεόρασης;

Το RouΞ ZouΞ μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις ώρες, ανάλογα τον αριθμό των παικτών. Για ομάδες με περισσότερα από εφτά μέλη, ενδείκνυται η τρίωρη επιλογή, στην τιμή της οποίας συμπεριλαμβάνεται πίτσα και Βίκος Cola ή μπιρίτσα. Για να κάνετε κράτηση του χώρου, μπορείτε είτε μέσω της ιστοσελίδας του RouΞ ZouΞ, είτε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Βάλτε τα αγαπημένα σας ρούχα, πάρτε την πιο φαν παρέα και ετοιμαστείτε για αμέτρητες στιγμές γέλιου. 

RouΞ ZouΞ από την TV Fun Games
Διεύθυνση: Μαρώνειας 5, Αθήνα, Κολωνός 10444
Τηλέφωνο: (+30) 6974 32 9535
Instagram: @tvfun.games
Facebook: TV Fun Games 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ