Tip of the day

Πού θα βρεις το πιο σύγχρονο co-working space στον Κεραμεικό;

Είναι φορές που «έξω» δουλεύεις πιο αποδοτικά

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Π55: co-working space στον Κεραμεικό

Το Π55, είναι ένα δημιουργικό co-working space στην περιοχή του Κεραμεικού

Yπάρχουν εκείνες οι μέρες που θέλεις να ξεφύγεις από το σπίτι ή το γραφείο σου. Υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που δεν θες να δεις ούτε έναν συνάδελφο ή γνωστό σου –σε καταλαβαίνω- αλλά και εκείνες που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις το λάπτοπ σου και να ολοκληρώσεις επιτέλους την εργασία του μεταπτυχιακού που αποφεύγεις όλη  την εβδομάδα. Σου βρήκα λοιπόν έναν σύγχρονο χώρο, με ποιοτικό καφέ και την ησυχία που αποζητάς ώστε να εργαστείς συγκεντρωμένα. Το Π55, είναι ένα δημιουργικό co-working space στην περιοχή του Κεραμεικού, στην οδό Πλαταιών και φυσικά στον αριθμό 55.

co-working space στην περιοχή του Κεραμεικού

Είτε είσαι φοιτητής, freelancer, ψηφιακός νομάς, επαγγελματίας μπορείς να αράξεις μόνος ή να δώσεις ραντεβού με τους φίλους ή συνεργάτες σου για να ανταλλάξετε ιδέες, να εργαστείτε, για brainstorming, ή ακόμη και για ένα διάλειμμα που ίσως κρατήσει λίγο παραπάνω. Στο ισόγειο του Π55 θα βρεις το Π55 Café που λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, προσφέροντας φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και μοσχομυριστό κέικ, brunch, μεσημεριανό, απογευματινό σνακ με απεριτίφ. Η κάβα του είναι πλούσια, με καλές επιλογές ενώ σερβίρονται και signature cocktails. Το καλύτερο; 5-7 μμ έχει happy hour!

Αν πάλι θες να θυμηθείς τις φοιτητικές εποχές που ξημεροβραδιαζόσουνα σε βιβλιοθήκες, τότε το ιδανικό σποτ για σένα είναι ο κοινόχρηστος χώρος εργασίας. Εκτός από προσωπική εργασία, το Π55 ενδείκνυται και για ομαδικά meetings. Οι έξι αίθουσες συσκέψεων που φέρουν ονόματα γνωστών προσώπων της αρχαίας Ελλάδας προορίζονται για επαγγελματικές παρουσιάσεις, συσκέψεις, brainstorming – ανταλλαγή ιδεών αλλά και δια ζώσης interaction με internet υψηλών ταχυτήτων που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ.

Π55, το co-working space στην περιοχή του Κεραμεικού

Αν θες κάτι πιο fun κάνε μια στάση στο roof garden που έχει θέα Ακρόπολη και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 50 άτομα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χώρο τόσο για εκδηλώσεις και networking όσο και για ένα διάλειμμα από την ένταση της ημέρας. Εσύ διαλέγεις.

Όλοι οι χώροι του ωστόσο, είναι πλήρως εξοπλισμένοι, τόσο τεχνολογικά όσο και από άποψη παροχών. Έχεις ξαναδεί βρύση ανθρακούχου νερού; Εγώ πάντως όχι. Και αν κάποια στιγμή χτυπήσει το τηλέφωνο σου-επειδή για εκατοστή φορά ξέχασες να το βάλεις στο αθόρυβο- μην σκας, μπορείς να απομονωθείς στα ειδικά booth μόνωσης ήχου και να μιλήσεις ανενόχλητος.

Πλαταιών 55, Αθήνα, 2105225555

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ