Tip of the day

Πού θα φας και θα κάνεις μαζί και bouldering (αναρρίχηση χωρίς σκοινί);

Ένα διαφορετικό all day restaurant με αθλητικές εκπλήξεις

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
No Biggie

Στο Νο Biggie στην Ηλιούπολη θα κάνεις αναρρίχηση, θα πιεις καφέ και θα φας brunch

Αναρριχώμαστε με την παρέα μου στον ψηλό τοίχο ύψους 4,5 μέτρων. Η διασκεδαστική διαδρομή που δοκιμάζουμε είναι μέτριας δυσκολίας, αρκετοί από εμάς έχουμε ξανακάνει. Η πίστα όμως προσφέρεται τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους (easy, medium, hard είναι τα τρία επίπεδα δυσκολίας). Τα «πιασίματα» μας σήμερα έχουν χρώμα πράσινο -κάθε χρώμα αντιστοιχεί άλλωστε σε μια διαφορετική διαδρομή που αλλάζει τακτικά. Στην Ηλιούπολη λοιπόν πριν από τρεις μήνες άνοιξε το “No Biggie”, ένα καινοτόμο concept all day restaurant στο οποίο θα πιες τον καφέ σου, θα γευτείς λαχταριστό brunch και all day πιάτα αλλά θα κάνεις και …αναρρίχηση. Tέσσερις φίλοι ο Στέφανος Λως, ο Δημήτρης Αλαγιοζίδης, ο Πέτρος Τριποδάκης και η Έμμυ Πρίφτη ένωσαν την αγάπη τους για το ολυμπιακό άθλημα (ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020), το πάθος τους για ποιοτική κουζίνα και τη φιλοσοφία τους να αντιμετωπίζουν την ζωή με αισιοδοξία, και δημιούργησαν ένα χώρο που υπόσχεται ατελείωτες στιγμές δράσης, εκτόνωσης αλλά και …νοστιμιάς.

No Biggie

To μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις bouldering (αναρρίχηση χωρίς σκοινί) είναι ένα ζευγάρι αναρριχητικά παπούτσια, τα οποία, αν δεν διαθέτεις, μπορείς να τα νοικιάσεις στο χώρο τους. Οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν ιδιαίτερο μάθημα και να ξεκινήσουν υπό την επίβλεψη του αρμόδιου προσωπικού, ενώ το ίδιο ισχύει για τα παιδιά (5 ετών+) για τα οποία απαραίτητη είναι η προκράτηση της θέσης τους. Με λίγα λόγια υπάρχει δυνατότητα να κάνεις μεμονωμένο μάθημα (το κόστος του είναι 12 ευρώ συν 3 ευρώ η ενοικίαση των παπουτσιών), να αποκτήσεις 10ημερο pass ή ακόμη και μηνιαία συνδρομή. «Πιστεύουμε ότι μέσα στην επόμενη πενταετία το ολυμπιακό αυτό άθλημα θα αγαπηθεί περισσότερο από τον κόσμο μια και δεν είναι τόσο διαδεδομένο ακόμη στην Ελλάδα» μου λένε με ένα στόμα μια φωνή τα παιδιά.

No Biggie

Ο χώρος ωστόσο, είναι χωρισμένος στα δύο. Στο ένα κομμάτι του μπορείς να κάνεις το χόμπι σου, να δοκιμάσεις μια τέτοια extreme δραστηριότητα ή απλώς να εκγυμναστείς και το άλλο κομμάτι είναι αυτό της γεύσης και του all day restaurant. Στο “No Biggie” αξίζει να δοκιμάσεις από νωρίς το πρωί τον καφέ του, τσάι, smoothies, λαχταριστό brunch με ποικίλες επιλογές όπως granola, Turkish eggs, sweets and bakes -όλα σπιτικά- και αργότερα πεντανόστιμα burgers, σαλάτες κ.ά. Το "No Biggie" είναι σίγουρα μια διαφορετική πρόταση αν βρεθείς στα νότια με τα παιδιά σου ή με τους (αθλητικούς) φίλους σου.

No Biggie

Καθημερινές 10:00-22:30 (Δευτέρα από τις 16:00 και μετά)
Σαββατοκύριακα 11:00-19:00
Εθνάρχου Μακαρίου 34, Ηλιούπολη, Αττικής, 2109947388

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ