Tip of the day

Πού θα βρεις την πιο συναρπαστική αρένα 3D για επίσκεψη στο σπίτι του Άγιου Βασίλη

Η απόλυτη ομαδική virtual reality εμπειρία

atk_0452.jpg
Γιάννης Νένες
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Teleport arena

Στην Teleport arena στην Αγία Παρασκευή βρήκαμε την πιο εντυπωσιακή αρένα τρισδιάστατων κυβερνο-παιχνιδιών και φαντασίας

H Teleport arena, που είναι έμπνευση και εξ ολοκλήρου αποκλειστική δημιουργία του Ηλία Μαλλικόπουλου και της ομάδας του, βρίσκεται στη λεωφόρο Μεσογείων 403. Εκεί, φορώντας τα ειδικά virtual γυαλιά, κάνεις ένα βήμα και μπαίνεις μέσα στην πιο γοητευτική φαντασία. Χωρίς να είσαι «δεμένος» με καλώδια και συσκευές, περιφέρεσαι εντελώς ελεύθερα μέσα στη μεγάλη αρένα του Teleport και εξερευνάς κόσμους, ανάλογα με το ποιο θέμα θα διαλέξεις. Αυτή την περίοδο, οι επιλογές είναι ένα σούπερ spooky ταξίδι μέσα σε ένα χαμένο διαστημόπλοιο γεμάτο αιμοβόρα aliens ή, ασορτί με τα φετινά Χριστούγεννα, μία περιπέτεια στη Χώρα του Άγιου Βασίλη.

Ντυμένος ψηφιακά με κόκκινα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ και σκούφο, χαμένος μέσα σε παγωμένους λαβύρινθους από χιόνι παίζεις χιονοπόλεμο ενώ ψάχνεις να βρεις τα χαμένα δώρα από το εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη, μπαίνεις στο σπίτι του, συναντάς ξωτικά και τάρανδους, ταξιδεύεις στον νυχτερινό ουρανό σε μία θεαματική βόλτα με αερόστατο ενώ γύρω σου σκάνε πυροτεχνήματα.

Teleport arena

Οι 3D περιπέτειες του Teleport είναι για μικρούς και μεγάλους από 10 ετών μέχρι 100 και παίζονται, κατά προτίμηση, με παρέα από 3 έως 5 άτομα απ’ τη μια γιατί χρειάζεται να υπάρχει συνεργασία για να λύνονται οι γρίφοι από την άλλη και για το κέφι και τη διασκέδαση της εμπειρίας από κοινού. Είναι η απόλυτη ομαδική virtual reality εμπειρία τόσο για ανταγωνιστικούς τύπους όσο και για εκείνους που θέλουν απλώς να ζήσουν τη γοητεία της εικονικής πραγματικότητας.

Επίσης, το Teleport Arena είναι και ο ιδανικός χώρος για επισκέψεις από σχολεία. Εκπαιδευτικά κυβερνο-ταξίδια σε αρχαίους κόσμους για τους μικρούς μαθητές που μπορούν να δουν σε «φυσικό μέγεθος» πυραμίδες και αρχαία μνημεία, κόσμους και πολιτισμούς.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για εσάς και την παρέα σας στα τηλέφωνα 210 6015332 και 6937399788

Υπό προϋποθέσεις και κατόπιν συνεννόησης, η Teleport εμπειρία μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλο χώρο.

*Οι πύλες τηλεμεταφοράς για το Χωριό του Άι Βασίλη θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου ‘24.

Teleport arena, Λεωφόρος Μεσογείων 403

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ