Tip of the day

Πού θα βρεις όσα χρειάζεται ένα σπίτι, στις πιο τζάμπα τιμές

Από τον καναπέ μέχρι τη βεράντα και τα κουζινικά, σε τιμές ονειρεμένες

Ελένη Ψυχούλη
Ελένη Ψυχούλη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tzamba Spiti

Το Tzamba Spiti στην Παπαδιαμαντοπούλου στα Ιλίσια, τα βάζει με την ακρίβεια και σου στήνει το σπίτι

Βαρέθηκες το σαλόνι, τη βεράντα, την κουζίνα σου αλλά στις εποχές που δίνεις 15 ευρώ για 2 κιλά κεράσια και ένα πεπόνι, η ανανέωση του εσωτερικού σου κόσμου σου φαντάζει όνειρο απατηλό; Η μεγάλη πόλη, έχει και τα καλά της. Κάπου, κάποιος έχει φροντίσει για το πρόβλημά σου, υπάρχει έλεος για όλους αρκεί να ξετρυπώσεις τη λύση μέσα από ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Tzamba Spiti

Ενίοτε, μια καινούρια γλάστρα, ένα φρέσκο φλιτζάνι για τον πρωινό καφέ σου, ένα αλλιώτικο ποτήρι, μια πιο βολική σιδερώστρα ή μια έξυπνη σφουγγαρίστρα, μπορούν να ζωγραφίσουν το χαμένο χαμόγελο στον πόνο των οικιακών, στο γκρίζο μιας καθημερινότητας. Πόσο μάλλον που οι τιμές στο Tzamba Spiti μπορούν να σου ανοίξουν την όρεξη και για πιο βαθιές αλλαγές που δεν θα τραυματίσουν το σφιχτό μπάτζετ σου. Το μαγαζί, είναι σωστή υπερπαραγωγή: τρεις όροφοι και ένα παρακείμενο κατάστημα εξαιρετικά αφιερωμένο στον κήπο-βεράντα, με χαριτωμένες ομπρέλες, έπιπλα, όλων των ειδών τα φυτά και με τις γλάστρες που θα δώσουν χρώμα στο μπαλκόνι σου.

Tzamba Spiti

Επειδή θα χαθείς στη μετάφραση να σε ξεναγήσω σε όλα όσα εγώ ξεχώρισα για το καλό τους γούστο, αν και εσύ θα βρεις άλλες δέκα φορές τόσα να μου αντιπαραθέσεις. Ντιζάιν που κάνει ακριβό αλλά δεν είναι, όλα τα πιάτα-μπολ τζαπανίζ αισθητικής που έχει ερωτευτεί τελευταία η πρωτοκλασάτη εστίαση αλλά και σερβίτσιο που μιμείται ικανότατα την κλασική μπρίτις πορσελάνη της γιαγιάς, με την ευκαιρία ερωτεύεσαι και τα φλούο μπολ της σαλάτας σε χρώματα που φτιάχνουν το κέφι, ποτήρια αναλόγων χρωμάτων, ωραίες κούπες, κατσαρόλες και σκεύη, μαζί με ό,τι σε γκάτζετ για το μαγείρεμα.

Tzamba Spiti

Εξαιρετικές τιμές σε εκτός εποχής παπλώματα -θα τα χρειαστείς σε λίγους μήνες- μικροέπιπλα, τραπεζομάντιλα και χαρούμενα μαξιλάρια, έχει και μια ωραία συλλογή από καπάκια της λεκάνης, σε σχέδια που μιμούνται τα πολύ της μόδας τύπου μαρμάρινα και μωσαϊκά πλακάκια, πετσετικά και σεντόνια σε έντονα χρώματα για να ξορκίσεις τα κακά όνειρα. Η πιο απενοχοποιημένη εκστρατεία για να ξυπνήσεις την χαρά στο σπιτικό σου.

Tzamba Spiti

Παπαδιαμαντοπούλου 41, Ιλίσια, 2168001213

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ