Tip of the day

Πού θα βρεις τις κάλτσες με τα πιο παιχνιδιάρικα quotes

Ιδιαίτερες κάλτσες με ευφάνταστα και χιουμοριστικά quotes στην καρδιά των Εξαρχείων

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kaltses

Ode to Socks: Το κατάστημα με τα τρομερά σχέδια σε κάλτσες και αξεσουάρ

Μπορεί με τις κάλτσες σου να κάνεις τη διαφορά στο look σου; Όπως υποστηρίζουν πολλοί fashion experts αλλά και λάτρεις του συγκεκριμένου αξεσουάρ, είναι η λεπτομέρεια που θα το απογειώσει. Κλασικά και funky σχέδια, με ατάκες, με animal print λεπτομέρειες, μέχρι τη μέση της γάμπας ή μέχρι το γόνατο, οι κάλτσες ξεπροβάλλουν από τα παπούτσια και κάνουν το δικό τους fashion statement και στο Ode to socks το ξέρουν καλά αυτό. Περνώντας από την Ζωοδόχου Πηγής 43, στην καρδιά των Εξαρχείων, μπορείς να το ανακαλύψεις και μόνος σου, ρίχνοντας μια ματιά στην βιτρίνα με τις κάλτσες που είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να αναδεικνύουν τα σχέδια. Αν είσαι sock maniac, θα ενθουσιαστείς.

Ένθερμοι υποστηρικτές της slow fashion, η ομάδα αυτού του brand φτιάχνει κάλτσες από υψηλής ποιότητας ελληνικό βαμβάκι σε pop χρώματα, με συμβολικούς χαρακτήρες  και ήρωες που εκφράζουν οικουμενικές, παγκόσμιες ιδέες για τη ζωή, την αγάπη, την ανθρωπότητα. Μπορείς να βρεις ποιοτικές και ιδιαίτερες κάλτσες με ευφάνταστα και χιουμοριστικά quotes είτε για σένα είτε για να κάνεις δώρο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Μάλιστα, το Ode to socks απευθύνεται και σε τουρίστες, με τα σχέδια τους να έχουν αθηναϊκές και ελληνικές φολκλόρ πινελιές, από ναύτες μέχρι τσολιάδες. Η πλήρης συλλογή του Ode to socks περιλαμβάνει και τσάντες από ανακυκλωμένο βαμβάκι, t-shirts, φούτερ και άλλα αξεσουάρ, όπως τεράστια scrunchies για τα μαλλιά, σκουλαρίκια, μέχρι και cool ημερολόγια.

Το συναρπαστικό με το συγκεκριμένο brand είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα community όπου κάνει συνεργασίες με άλλα brands όπως το Think Pig, η Καθημερινή Φυσική, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Toms κ.α.

Ode to socks, Ζωοδόχου Πηγής 43, odetosocks.com

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ