Tip of the day

Πού θα βρεις τα κεριά που κρύβουν μέσα τους κοσμήματα

Για candle lovers, και όχι μόνο

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LYF candles

LYF CANDLES: Το μοναδικό e-shop που πουλάει τα διάσημα αρωματικά κεριά με κόσμημα-έκπληξη στο εσωτερικό τους

Τα κεριά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να «ζεστάνουμε» τη διακόσμηση του χώρου μας ενώ και το άρωμα των κεριών είναι καταπραϋντικό και προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης. Στην καραντίνα εμφανίστηκαν στο TikTok κεριά που στο εσωτερικό έκρυβαν κοσμήματα τα οποία αποκαλύπτονταν μετά την καύση τους. Χιλιάδες κορίτσια είχαν αναρτήσει βίντεο από τα δικά τους κεριά, και κυρίως τις αντιδράσεις τους τη στιγμή που έφταναν στο κόσμημα-έκπληξη. Το LYF CANDLES λοιπόν είναι το κατάστημα που έφερε την πρωτότυπη ιδέα και στην Ελλάδα.

Η Ρένια Παγιάντζα, δημιουργός του LYF CANDLES ξεκίνησε το project της, αφού εντόπισε την τάση στο TikTok. Αρχικά, ήθελε να προμηθευτεί για τον εαυτό της ένα κερί με κόσμημα, άλλα παρατήρησε ότι η παραγγελία του από το εξωτερικό είχε μεγάλο κόστος, ενώ δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Το όνομα του LYF CANDLES προέκυψε από τη συντομογραφία της φράσης "light your fire"

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα του LYF μπορείς να προμηθευτείς ποικιλία αρωματικών κεριών που περιέχουν κοσμήματα από ασήμι 925. Τα κεριά είναι όλα χειροποίητα, κατασκευασμένα από την ιδιοκτήτρια με οικολογικό κερί σόγιας. Ακόμη, έχουν οικολογικά πιστοποιημένα αρώματα και ξύλινα ή απλά φυτίλια. Τα κοσμήματα μπορεί να είναι είτε βραχιόλι, είτε κολιέ, είτε σκουλαρίκια. Η γκάμα των προϊόντων απευθύνεται τόσο στο γυναικείο φύλο, όσο και στο αντρικό. Κι ακόμα, μπορεί κανείς να αγοράσει τα αρωματικά κεριά και χωρίς το κόσμημα. Γυάλινα και κεραμικά βαζάκια, κεράκια με αποξηραμένα φυτά και κεράκια με σχέδια είναι μόνο μερικές από τις παραλλαγές που υπάρχουν στο LYF CANDLES. Όσον αφορά την ποικιλία αρωμάτων, είναι τόσο μεγάλη που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό "candle lover".

LYF candles

Στο λογαριασμό του LYF CANDLES στο Instagram μπορείτε να παραγγείλετε τα ιδιαίτερα κεράκια με το συνοδευόμενο κόσμημά τους. Πέρα από τα κεριά, η σελίδα αναρτά εμπνευσμένα quotes, που δίνουν κίνητρο για να κάνουμε πράξεις φροντίδας. Τα κεριά του LYF CANDLES μπορούν να είναι ένα super -δύο σε ένα- δώρο στον εαυτό μας ή σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο.

Βρείτε το e-shop του LYF CANDLES εδώ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ