Tip of the day

Πού θα φας νόστιμα γλυκάκια μέσα σε ντεκόρ «καλοκαιρινές διακοπές για πάντα»

H καλύτερη στάση για mini crepe rolls στο spot που πάντα έχει καλοκαίρι

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Coco Island

Το Coco Island του Νίκου Καστρίσιου είναι το νέο sweet spot στο Περιστέρι που σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου

Μαλδίβες, Καραϊβική, Σεϋχέλλες ή Χαβάη; Eξωτικοί προορισμοί που πολύ θα ήθελες να πας διακοπές αυτήν ακριβώς τη στιγμή αλλά δυστυχώς… σου πέφτουν κομμάτι μακριά. Μπαίνοντας όμως στο Coco Island που άνοιξε πριν λίγους μήνες στην οδό Ρούσβελτ 9 στο Περιστέρι θα διαπιστώσεις με την πρώτη ματιά πως εδώ είναι πάντα καλοκαίρι! Παπαγάλοι πετούν, γορίλες σκαρφαλώνουν, φοίνικες τριγύρω, σανίδες του σερφ, κοχύλια, καρύδες, ναυτικά τιμόνια, bamboo παντού, μερικά ξύλινα τραπεζάκια και ένα σταντάκι, μια κούνια λουλουδάτη που πρωταγωνιστεί ήδη στα ινσταγκραμικά stories και συνολικά ένα ειδυλλιακό τοπίο με ήρεμη θάλασσα που μοιάζει να σε παρασύρει σε ατέλειωτες βουτιές.

Coco Island

Η τελευταία άφιξη της πολυσύχναστης Βεάκη ανήκει στον Νίκο Καστρίσιο που επιμελήθηκε αποκλειστικά και την διακόσμηση του καινούργιου σποτ. Σπούδασε Οικονομικά, ασχολήθηκε επαγγελματικά με το personal training, τα social media και την εστίαση και κατέληξε πως θέλει να δημιουργήσει το δικό του εγχείρημα αποκλειστικά με γλυκά μια και αυτά είναι η μεγάλη του αγάπη. «Το όνομα του μαγαζιού μου ήρθε εντελώς ξαφνικά, ήθελα απλώς να θυμίζει κάτι το εξωτικό. Έτσι και έγινε».

Coco Island

Τα ωραία στο Coco Island δεν σταματούν μόνο στο εξωτικό και τύπου «είμαι διακοπές» ντεκόρ του μια και εκεί κάτω από τον φοίνικα μπορείς να απολαύσεις και τα γευστικότατα mini crepe rolls με ολόκληρο τραγανιστό bueno ή lila pause με τα οποία οι Περιστεριώτες δηλώνουν ήδη φανατικοί. Θα βρεις και άλλες λαχταριστές γεύσεις όπως kinder, σοκοφρέτα, amaretti, caprice και μπορείς να ζητήσεις όσα τεμάχια θέλεις. Όσα και να διαλέξεις, σε νιώθω, δεν είναι ποτέ αρκετά…

Coco Island

Φυσικά μπορείς να εξερευνήσεις και άλλα γλυκά καλούδια όπως big fluffy pancakes, milkshakes, crepe sandwiches, fruit cones με επικάλυψη πραλίνας, mini pancakes με παγωτό, pineapple and fruits, ice cream pineapple με φρούτα, sweet pancakes, choco crepe και ειδικές παραλλαγές για vegan όπως banana ή strawberry sticks.

Ρούσβελτ 9, Περιστέρι, 213 0464362

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ