Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Ελληνικο

«Αυστηρώς Κατάλληλο» στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης

 

Διάρκεια: 130'
«Αυστηρώς Κατάλληλο» στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης

Η Θεατρική Εταιρεία “Τα Παιδιά Καλλιτεχνούν” υπό τη σκηνοθεσία του Λεωνίδα Χρυσομάλλη, παρουσιάζει για πρώτη φορά και για περιορισμένες παραστάσεις, την ταινία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Αυστηρώς Κατάλληλο”, σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Βλαβιανού.

Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, θίγοντας φλέγοντα ζητήματα, με το μοναδικό και ανεπανάληπτο χιούμορ των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Η θεατρική μεταφορά της ταινίας, είναι ένα καινοτόμο εγχείρημα για την ομάδα μας. Μία πρωτοποριακή κίνηση, που μόνο σκοπό έχει την διασκέδαση του κοινού, με ένα κείμενο που αγαπήθηκε πολύ από την ταινία και θα ζωντανέψει ξανά… Αυτή τη φορά όμως, στο θεατρικό σανίδι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Δύο Έλληνες νέοι σκηνοθέτες αναζητούν παραγωγό για το φιλμ τους "Το Τέλος του Πάθους" και καταλήγουν στον Τάκη Πανουργιά, “Βασιλιά” του πορνό στη δεκαετία του '70. Εκείνος όμως σκοπεύει να γυρίσει την ταινία δύο φορές. Στα ίδια σκηνικά, μία ταινία τέχνης και μία ταινία ενήλικου περιεχόμενου. Τι θα γίνει όμως όταν αυτά τα δύο μπλεχτούν μεταξύ τους;

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λεωνίδας Χρυσομάλλης
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αριάδνη Μπαρόλα, Ιφιγένεια Νικολαΐδου, Ελένη Χαμπιλίδου, Χρήστος Σάφκας, Γιώργος Παπαδάκης, Έλενα Δρακοπούλου, Στέλιος Λεοντσίνης, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Γιώργος Μαλέκας, Γιάννης Φαμέλης, Κατερίνα Φυτίλη, Δανάη Φούσκα, Δώρα Γαλάνη, Γιάννης Βλαβιανός, Ζέτα Ντίλη, Εύα Δημάδη, Πέννυ Παπαϊωάννου, Ειρήνη Μπαλατσού, Μιχάλης Βλαβιανός, Απόστολος Δούκας, Κώστας Νομικός, Γιώργος Λούκος
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

«Αυστηρώς Κατάλληλο» στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
«Αυστηρώς Κατάλληλο» στο Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης
από 01/06/2024 έως 09/06/2024

κάθε Σάββατο, Κυριακή 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15 € στο ταμείο του θεάτρου. Προπώληση: Στα 12€ *** Η παράσταση Περιλαμβάνει ακατάλληλη φρασεολογία και είναι  κατάλληλη για ηλικίες άνω των 16 ετών.