Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Χορος

«STRATA» στο Θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά

Ένα ταξίδι δίχως τέλος, ένας δρόμος ως την άκρη του εαυτού σου.

«STRATA» στο Θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά
© Mike Χατζηγιάννης

Η νέα παράσταση σύγχρονου χορού STRATA, του χορογράφου Ηλία Μπαγεώργου και της ομάδας DANCE Athens, παρουσιάζεται στο Θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά.

Έξι σώματα επί σκηνής ακολουθούν το δικό τους, βαθιά προσωπικό, ταξίδι. Καταδύονται σε ένα υδάτινο σύμπαν εικόνων και αναμνήσεων, οπού ο φαντασιακός και ο ρεαλιστικός κόσμος συγχέονται. Μέσα από αυτήν την εσωτερική διαδρομή δοκιμάζονται και εξελίσσονται, παίζοντας  με τα όρια των ταυτοτήτων τους.

Η παράσταση σύγχρονου χορού STRATA, αποτελεί μια σύμπραξη των τεχνών του χορού, της μουσικής και της εικαστικής σκέψης. Με ένα international χορευτικό cast επί σκηνής, και μια ομάδα διακεκριμένων καλλιτεχνών στη δημιουργία της, αφηγείται μια ιστορία τόσο προσωπική που αγγίζει τη ρίζα της συλλογικής μας ταυτότητας. Πραγματευόμενη, μέσα από τα χορευτικά σώματα, ζητήματα κοινωνικών ρόλων, φύλου και ταυτότητας, η παράσταση STRATA ανοίγει ένα διάλογο  ερωτήσεων και προβληματισμών, μιλώντας με την άμεση και ταυτόχρονα ποιητική γλώσσα της κίνησης.

 

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χορογραφία: Ηλίας Μπαγεώργος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Sebastian Kapps, Theo Samsworth, Κων/νος Αργυρίου Ευαγγελούδης, Ευίνη Παντελάκη, Μελίνα Σοφοκλέους, Ηλιάνα Υφαντή
«STRATA» στο Θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά
«STRATA» στο Θέατρο Άννα και Μαρία Καλουτά
από 02/03/2024 έως 04/03/2024

κάθε μέρα 21:00