Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

«Spa-σε κατάρα» στο Θέατρο Μικρό Άνεσις

Διάρκεια: 105'
«Spa-σε κατάρα» στο Θέατρο Μικρό Άνεσις
© Dalankika Lily

Πέντε πρόσωπα με διαφορετικές ζωές και στόχους, συναντιούνται στο Isaris Spa, ένα πολυτελές κέντρο ευεξίας, με σκοπό την «αποτοξίνωση από όσα μας εμποδίζουν από την ευτυχία». Όμως, μια θρυλική ινδιάνικη κατάρα ξεσπάει, εγκλωβίζοντας τους ήρωες στο Spa για άγνωστο χρονικό διάστημα. Μέσα από ανατροπές και παρεξηγήσεις, ανάμεσα σε μάσκες ομορφιάς, ασκήσεις ψυχικής ενδυνάμωσης, ανάμεσα σε Zumba και σε κλύσματα, αρχίζει να γίνεται όλο και πιο καθαρό το τι ορίζει ο καθένας ως «ευτυχία».

Το νέο έργο του Στέφανου Παπατρέχα, μέσα από κωμικές καταστάσεις, αλλά και υπαρξιακά ερωτήματα, μέσα από την αναζήτηση της ευτυχίας και τους διαφορετικούς ορισμούς που οι άνθρωποι δίνουν σε αυτήν, επιχειρεί να αντικατοπτρίσει τον σύγχρονο άνθρωπο και το ολοένα πιο επικίνδυνο βύθισμά του στις απαιτήσεις του σημερινού τρόπου ζωής.

Μετά τις επιτυχίες των έργων «Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία», «Φροσύνη» και «Πασού», το σκηνοθετικό δίδυμο των Λάζαρου Βαρτάνη και Στέφανου Παπατρέχα παρουσιάζει μια τρελή κωμωδία, μια σουρεαλιστική, σύγχρονη φάρσα με βασικό θέμα το κυνήγι της ευτυχίας.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στέφανος Παπατρέχας
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Λάζαρος Βαρτάνης, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Σύνθια Μπατσή, Στέφανος Παπατρέχας. Στην παράσταση ακούγεται η φωνή του Κωνσταντίνου Ασπιώτη. Φιλική συμμετοχή στα video Εμμανουέλα Βεϊνόγλου
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Στέφανος Παπατρέχας

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Αμπελοκηποι Άνεσις
Λ. Κηφισίας 14

2107488881

http://theatroanesis.gr

«Spa-σε κατάρα» στο Θέατρο Μικρό Άνεσις
«Spa-σε κατάρα» στο Θέατρο Μικρό Άνεσις
από 12/02/2024 έως 23/04/2024

κάθε Δευτέρα, Τρίτη 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€16 (κανονικό), €12 (φοιτητικό), €9 (ανέργων/ΑμεΑ)