Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Μονολογος

«Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Εύη Κοτανίδου τραγουδά Dalida με τον δικό της τρόπο

Μετά τη μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η μουσικο - θεατρική παράσταση παράσταση "Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος", επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η παράσταση που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ενθουσίασε και συγκίνησε το κοινό, αποτελεί μια συναρπαστική αφήγηση της ζωής και της καριέρας της Dalida, μιας μοναδικής προσωπικότητας που άφησε το σημάδι της στη γαλλική αλλά και την παγκόσμια μουσική σκηνή. Η Dalida, ήταν μια μυθική ντίβα, μια μοναδική περφόρμερ, μια συγκλονιστική ερμηνεύτρια, ο ορισμός της femme fatale, μια επιτυχημένη, αισθησιακή και φωτεινή προσωπικότητα. Από την άλλη, η Yolanda Christina Gigliotti ήταν μια γυναίκα τραυματισμένη, σκοτεινή, μοναχική, που κινήθηκε σε όλη της τη ζωή από το φως στο σκοτάδι και έζησε μέσα στις τραγικές αντιφάσεις της. Οι διττές πτυχές της προσωπικότητάς της, που συνυπάρχουν στο ίδιο κορμί, ξεδιπλώνονται στη σκηνή, και συνδιαλέγονται με το κοινό μέσα από τα τραγούδια της, τις εξομολογήσεις και τον απολογισμό της ζωής και της καριέρας της.

Η ελληνογαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Εύα Κοτανίδη, σε κείμενα δικά της και με τη συμβολή της Ευσταθίας Ματζούφα, σκηνοθεσία της Νεκταρίας Γιαννουδάκη και με τη συνοδεία του Παντελή Μπενετάτου στο πιάνο, συστήνει ξανά στο κοινό την εμβληματική ερμηνεύτρια που πούλησε εκατομμύρια δίσκους τραγουδώντας σε πάνω από 7 γλώσσες, που έκανε εκατομμύρια κόσμου να τη λατρέψουν ανά την υφήλιο και άφησε έντονο το στίγμα της στη chanson française αλλά και την pop διεθνή σκηνή της εποχής.

«Τραγουδώντας μέχρι το τέλος» για τη Dalida, για τις αντιφάσεις της, για το φως και το σκοτάδι που υπήρχε μέσα της δημιουργώντας μία συγκλονιστική ερμηνεύτρια αλλά και οδηγώντας την σε ένα τραγικό τέλος.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νεκταρία Γιαννουδάκη
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Εύα Κοτανίδη. Στο πιάνο ο Παντελής Μπενετάτος
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Εύα Κοτανίδη, Ευσταθία Ματζούφα

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κεντρο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη

2107282333

http://www.megaron.gr

Η Εύη Κοτανίδου τραγουδά Dalida με τον δικό της τρόπο
«Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
από 10/10/2023 έως 19/10/2023

κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήρια: A Ζώνη: 20€, Β Ζώνη: 18€, Μειωμένο: 16€ στην Β Ζώνη. Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής Βιβλιοθήκης, Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής» 10, 11, 12, 17, 18, 19 Οκτωβρίου 2023, 9:00 μ.μ. , στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας, Αθήνα 115 21