Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Ελληνικο

«Charlotte Motel» στο Θέατρο 104

«Charlotte Motel» στο Θέατρο 104
© Γιώργος Γιαννίμπας

Μία καθόλου ρομαντική και εντελώς παράλογη κωμωδία για τον έρωτα. δοσμένη σκηνοθετικά μέσα από ένα πρίσμα φάρσας και παραλόγου.

Με χιουμοριστική ματιά περιγράφει τις περιπέτειες των ηρώων στην αναζήτηση του «άλλου τους μισού» και αντιμετωπίζει με ειρωνική, αλλά τρυφερή διάθεση, την ανάγκη τους να συνδεθούν ρομαντικά, όπως και να μείνουν πιστοί στους ρόλους που έχουν υιοθετήσει για να το πετύχουν.

Ο Γιώργος θα συναντήσει τη Μελίνα δίπλα σε έναν παράφωνο κύκνο, ο Βίκτωρας θα γοητευτεί από τον Αιμιλιάνο μέσα σε ένα υπόγειο δεντρόσπιτο και η Μις Σάρλοτ έχει μια… ιδιαίτερη σχέση με τον Πεπίτο, το μυστηριώδες φυτό που αναρριχάται πάνω της!

Έχετε ακούσει τον αστικό θρύλο του Charlotte Motel;

Είναι ένα μοτέλ που κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται. Οι φήμες λένε πως αν καταφέρεις να μείνεις σε αυτό, τότε θα γνωρίσεις εκεί τον παντοτινό έρωτα! Κάποιοι διανυκτερεύουν μόλις μια νύχτα, άλλοι όμως μπορεί να μείνουν εκεί και για πάντα...

Ο Γιώργος και ο Βίκτωρας, ανακαλύπτουν το μοτέλ βαθιά μέσα στη γη, κρυμμένο κάτω από ένα δάσος με ομιλητικά γαϊδουράγκαθα, νυχτολούλουδα που ανθίζουν την ημέρα και ένα kinky καναρίνι!  Όμως,  δεν τους κάλεσε κανείς από τους 5.637 επισκέπτες του, και όπως φαίνεται η ιδιοκτήτρια του μοτέλ, η Μις Σάρλοτ, και ο πιστός της ακόλουθος Αιμιλιάνο ετοιμάζουν κάτι πολύ σκοτεινό μόλις βγει η πανσέληνος.

Ποιο είναι το ανίερο μυστικό της Μις Σάρλοτ; Τι συμβαίνει με τον καημένο τον Πεπίτο; Ποια είναι τα 5 βήματα του έρωτα που πρέπει να ακολουθήσουν οι επισκέπτες του μοτέλ; Τι έχει να πει για όλα αυτά η διακεκριμένη δημοσιογράφος Μελίνα Αποστόλου;

Μια νύχτα στο Σάρλοτ Μοτέλ αρκεί για να λυθούν όλες οι απορίες.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τζιώκας
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Ευγενία Βησσαρίου, Θάνος Κρομμύδας, Κωνσταντίνος Ρόδης, Αναστάσης Χριστοφιλόπουλος
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κατερίνα Βαϊμάκη

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Γκαζι 104
Ευμολπιδών 41

2103455020

«Charlotte Motel» στο Θέατρο 104
«Charlotte Motel» στο Θέατρο 104
από 24/04/2023 έως 30/05/2023

κάθε Δευτέρα, Τρίτη 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό 12€, Μειωμένο (Φοιτητικό/Ανέργων) 10€, Ατέλεια 5€