Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Stand-up Comedy

H Nikki Glaser για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Nikki Glaser

Ένα από τα πιο καυτά ονόματα του stand-up, ηθοποιός, παρουσιάστρια και παραγωγός επιτυχημένων reality shows, podcaster, η πραγματικά πολυπράγμων περσόνα θα βρεθεί στο θέατρο Άλσος στα πλαίσια της νεάς περιοδείας της με τίτλο “The Good Girl Tour”.

Αθυρόστομη ακόμη και για κωμικός, αναπολογητικά τολμηρή και ανοιχτή στο να συζητήσει και να γελάσει με δύσκολα ή ταμπού θέματα (ιδίως γύρω από το σεξ, σχέσεις, κλπ) και κυρίως με τις δικές της ανασφάλειές, η Nikki Glaser έχει διαγράψει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία που την έχει φέρει ανάμεσα στις καλύτερες αλλά και πιο διάσημες γυναίκες του stand-up.

Τα videos της έχουν εκατομμύρια streams, τα comedy specials της (“Perfect”, “Good Clean Filth”, “Bangin΄”) βρίσκονται στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς που κυκλοφόρησαν. Την καλούν στα πιο σημαντικά roasts (π.χ. στα roasts των Alec Baldwin, Bruce Willis και Rob Lowe όπου ξεχώρισε). Έχει επανειλημμένα βρεθεί στα shows του Joe Rogan, του Howard Stern, του Marc Maron και όλα τα σημαντικά late-night tv shows της Αμερικανικής τηλεόρασης. Ως ηθοποιός έχει είχε αξιομνημόνευτη παρουσια σε ταινίες όπως “Trainwreck” του Judd Apatow και στο “Inside Amy Schumer”.

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κυψελη Θέατρο ΑΛΣΟΣ
Ευελπίδων 4

2108227471

Nikki Glaser
H Nikki Glaser για πρώτη φορά στην Ελλάδα
28/05/2023

Κυριακή 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

VIP – 55€, ΖΩΝΗ Α – 50€, ΖΩΝΗ Β – 45€, ΖΩΝΗ Γ – 38€, ΖΩΝΗ Δ – 30€