Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

«The influencer Academy» στη σκηνή του Faust

Διάρκεια: 105'
«The influencer Academy» στη σκηνή του Faust

Το “The Influencer Academy” είναι μια σαρκαστική, κοινωνική κωμωδία για τις σχέσεις των ανθρώπων στη σύγχρονη εποχή: τα λάθη τους, τη θέληση για ζωή και την εκπλήρωση των ονείρων τους. Κάνουν αυτό που αγαπούν ή ζουν αυτό που τους έμαθε η κοινωνία;

Λίγα λόγια για το έργο

Βαρέθηκες την δουλειά σου; Είσαι τεμπέλης; Θες να βγάλεις λεφτά παίζοντας με το κινητό σου; Ήρθε το “The Influencer Academy” να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα. Θα σου δώσουμε όλα τα εφόδια για την μέγιστη δημοφιλία σου. Καταρτισμένοι καθηγητές θα σου μάθουν την τέχνη του Influencing.

O Χρήστος Ράντου, ιδρυτής της σχολής και καθηγητής υποκριτικής θα σε μάθει να διαφημίζεις με τις ώρες τα προϊόντα που θα πουλάς στα social media. Ο πασίγνωστος χορογράφος Πάνος Χαλκιάς θα σε μάθει να μην στέκεσαι σαν αγγούρι στην κάμερα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Λαναρή θα σου μάθει φωνητική για να μην σου φεύγουν «φάλτσα κοκοράκια» την ώρα που θα προσπαθείς να σκοτώσεις το τραγούδι.

Η σχολή απαρτίζεται, ήδη, από τέσσερα «ψώνια» και μία ουρανοκατέβατη καθαρίστρια: Τη Δήμητρα, που είναι δημοσιογράφος, και γράφτηκε στη σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή, τον Μιχαήλ ο οποίος παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρό του και ψάχνει με μανία να κάνει φίλους, τον Ορέστη που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και ντρέπεται για την καταγωγή του και τη Ρούλα Μούλα που θα έκλεβε τα πάντα για να γίνει διάσημη. 

Αν δεν έχεις ενδοιασμούς και θες να γίνεις σταρ σε περιμένουμε, αυτή είναι η ευκαιρία σου.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρήστος Ράντου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Όλγα Μαγουλά, Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Ράντου, Ελευθερία Λαναρή, Παναγιώτης Χαλκιάς, Αποστόλης Γεωργίου Ζωναράς, Κωνσταντίνος Παρδαλάκης, Νικόλας Χατζηβασιλειάδης.
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Χρήστος Ράντου

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ψυρρη Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναϊδος 12

2103234095

http://www.faust.gr/

«The influencer Academy» στη σκηνή του Faust
«The influencer Academy» στη σκηνή του Faust
από 05/02/2024 έως 25/03/2024

κάθε Δευτέρα 21:15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

10 ευρώ. Η παράσταση είναι για 16+, ακατάλληλη φρασεολογία.