Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Συγχρονο

«Ανατολικά της Εδέμ» στο Αγγέλων Βήμα

Διάρκεια: 105'
«Ανατολικά της Εδέμ» στο Αγγέλων Βήμα

…Και είπε ο Θεός. Ας πρασινίσει η γη.
Και δημιούργησε έναν κήπο στην Εδέμ προς την Ανατολή.

Ανατολικά της Εδέμ… Αμερική 1900. Μια γυναίκα, η Κάθυ, βρίσκεται βαριά κακοποιημένη στην πόρτα του Αδάμ Τρασκ. Ο άνδρας την ερωτεύεται. Η γυναίκα μένει έγκυος. Ένας παράδεισος προετοιμάζεται. Όμως τίποτα δεν κρατάει για πάντα... 17 χρόνια μετά, οι δίδυμοι, Κάλεμπ και Ααρών, ενώ πιστεύουν ότι η μητέρα τους πέθανε στη γέννα, έρχονται αντιμέτωποι με την πιο σκληρή αλήθεια. Όλα βγαίνουν στο φως. Και τότε οι ήρωες αναγκάζονται να αναζητήσουν τον δρόμο για την δική τους Εδέμ.

Ο συγγραφέας, αντλώντας έμπνευση από την Βίβλο και την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», πλάθει τους πιο γοητευτικούς του χαρακτήρες, ενώ εξετάζει σε βάθος διαχρονικά θέματα όπως το αιώνιο ερώτημα «Τι είναι καλό και τι κακό», την αναζήτηση της ευτυχίας, το ανεξήγητο της αγάπης και τις συνέπειες της απουσίας της. 

***

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου ισχύει προσφορά στην τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ για μεμονωμένα άτομα και προσφορά εισιτηρίων 8 ευρώ σε παρέες γυναικών που θα έρθουν στο ταμείο του θεάτρου.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ανδρονίκη Αβδελιώτη
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ανδρονίκη Αβδελιώτη, Ηλίας Βογιατζηδάκης, Ανδρέας Ζάκας, Γιώργος Ζώης, Σταμάτης Μπαντούνας, Τίτος Πινακάς, Σοφία Σιμοπούλου, Ποπέτα Σούκου, Κωνσταντίνος Τσιούγκος
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: John Steinbeck

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ομονοια Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36

2105242211

http://www.aggelonvima.gr

«Ανατολικά της Εδέμ» στο Αγγέλων Βήμα
«Ανατολικά της Εδέμ» στο Αγγέλων Βήμα
από 25/11/2022 έως 08/04/2023

κάθε Παρασκευή 21:00

από 26/11/2022 έως 08/04/2023

κάθε Σάββατο 18:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

16 ευρώ (γενική είσοδος), 12 ευρώ (μειωμένο), 5 ευρώ (ατέλεια)