Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Μουσικοθεατρικο

«γεια - the musical» στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης

«γεια - the musical» στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης

21 χρόνια μετά από την πρώτη κυκλοφορία του «γεια», το θρυλικό άλμπουμ των 00s ζωντανεύει στο θέατρο.

Στο “γεια - the musical” θα ακουστούν για πρώτη φορά και νέα τραγούδια του δημιουργού. Τα τραγούδια από το «γεια», που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο μέσα σε έντεκα ημέρες, ερμηνεύει ένας 20μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη όπως την Αλέκα Κανελλίδου, “τη φωνή” μιας ολόκληρης εποχής, την εκρηκτική Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, τη θρυλική φωνή του συγκροτήματος “Μπλε” Τζώρτζια Κεφαλά (που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε musical) και τον Παναγιώτη Πετράκη, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί τους η Τραϊάνα Ανανία, ο Biased Beast, o Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου και σε πρώτη εμφάνιση η Δανάη Τσιρώνη.

«γεια - the musical»

Έρωτας, προδοσία, μετάνοια, προσμονή, συγχώρεση, αγάπη.

Το «γεια» σε στίχους και μουσική Φοίβου έγραψε ιστορία και όχι μόνο στην ελληνική δισκογραφία. Η αγγλόφωνη εκδοχή του τραγουδιού – πάντα σε στίχους και μουσική του Φοίβου – «Gia», κατέκτησε τα charts των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ οι δημιουργοί του «γεια» παρέλαβαν και το βραβείο για τις «καλύτερες πωλήσεις Έλληνα Καλλιτέχνη στον κόσμο» στα World Music Awards, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της παγκόσμιας δισκογραφίας.

Geia- The Musical

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δημήτρης Μαλισσόβας
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αλ. Κανελλίδου, Αλ. Παλαιολόγου, Τζ. Κεφαλά, Π. Πετράκης, Τρ. Ανανία, Biased Beast, Κ. Ελματζιόγλου, Δ. Τσιρώνη.
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Δημήτρης Μαλισσόβας

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

«γεια - the musical» στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης
«γεια - the musical» στο Θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης
από 01/01/2023 έως 26/02/2023

κάθε Τετάρτη, Κυριακή 19:00

από 05/01/2023 έως 26/02/2023

κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Από 17€. Η είσοδος επιτρέπεται για παιδιά από 12 ετών καθώς περιέχει άσεμνες λέξεις και σκηνές. Για τους ανήλικους από 12-17 ετών είναι απαραίτητη η συνοδεία των κηδεμόνων.