Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Παιδικο

«Η Χάιντι και τα βουνά» στο θέατρο Rex

«Η Χάιντι και τα βουνά» στο θέατρο Rex

Μπορεί ένα μικρό παιδί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή; Μπορεί ένα πλάσμα που δεν αποφασίζει για τίποτα το ίδιο, να μετασχηματίσει αποφασιστικά τους πάντες και τα πάντα γύρω του μόνο με τη δύναμη της ψυχής του; Μπορεί να μαλακώσει καρδιές απολιθωμένες από την απώλεια, να «ξεβολέψει» μικρούς και μεγάλους, κινητοποιώντας τους προς τη ζωή; Η απάντηση είναι ναι. Ένα ναι τόσο μεγάλο, τόσο ζεστό και φωτεινό όσο και το «ναι» που η ίδια η Χάιντι λέει στη ζωή. Το λέει φωνάζοντας και γελώντας και παίζοντας και κουτρουβαλώντας με τους φίλους της, το λέει στα όνειρά της και στα τραγούδια της, το λέει κλαίγοντας και αντέχοντας και χάνοντας και συνεχίζοντας κι ελπίζοντας και ανακαλύπτοντας.

«Μια ιστορία για παιδιά και για όσους αγαπούν τα παιδιά», αυτός ήταν ο υπότιτλος που η Γιοχάνα Σπίρι, διάλεξε για το μυθιστόρημά της, την Χάιντι.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ιώ Βουλγαράκη
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Νοεμή Βασιλειάδου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Βασίλης Καραμπούλας, Αλέξης Κωτσόπουλος, Λαέρτης Μαλκότσης, Ιουστίνα Ματσιασέκ, Ντίνα Μιχαηλίδου, Χριστίνα Μπρέκου, Δημήτρης Τάσαινας, Γιώτα Φέστα, Χριστίνα Χριστοδούλου
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ανδρέας Φλουράκης διασκευασμένο από το έργο «Χάιντι» της Γιοχάνα Σπίρι

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

«Η Χάιντι και τα βουνά» στο θέατρο Rex
«Η Χάιντι και τα βουνά» στο θέατρο Rex
από 29/10/2022 έως 17/12/2022

κάθε Σάββατο 16:30

από 30/10/2022 έως 18/12/2022

κάθε Κυριακή 11:30

από 30/10/2022 έως 18/12/2022

κάθε Κυριακή 15:00