Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Stand-up Comedy

Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας, «Τα ρέστα μας» στο Θέατρο Αλκμήνη

Διάρκεια: 90'
Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας, «Τα ρέστα μας» στο Θέατρο Αλκμήνη

Οι ανερχόμενοι κωμικοί Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας ενώνουν τα καλύτερα αστεία τους και δίνουν ρέστα στην σπουδαιότερη Stand Up Comedy παράσταση της δεκαετίας! (Για εκείνους)

Μία παράσταση stand up comedy που τα έχει όλα και σίγουρα πιάνει όλες τις ηλικίες. Σύντομα αστεία - one liners, λογοπαίγνια, παρατηρήσεις της καθημερινότητας - observational, προσωπικές ιστορίες - storytelling, διάδραση με το κοινό και αυτοσχεδιασμούς.

Σημείωση: Δεν πειράζουμε προσβλητικά το κοινό, δεν ενοχλούμε κανέναν θεατή και δε βγάζουμε γέλιο εις βάρος κανενός.

Τα θέματα της παράστασης είναι πολλά και διάφορα. Διακοπές, κάμπινγκ, γάτες, ραντεβού, σεξ, αλκοόλ, τζόγος, άγχος, ψυχαναγκασμοί, νεύρα, ενοχλητικοί ήχοι, περίεργες ιστορίες κ.α. Όταν το συναίσθημα συναντά τη μαγεία όλα είναι πιθανά.

Διαλέξαμε τα καλύτερα αστεία από την μεγαλειώδη πορεία μας τα οποία λειτουργούν εγγυημένα σε όλα τα είδη κοινού. Τα έχουμε δοκιμάσει σε μπαρ, θέατρα, αυλές, ταράτσες, υπόγεια, μεζεδοπωλεία, κάμπινγκ και φεστιβάλ. Ήρθε η ώρα να τα απολαύσετε κι εσείς!

Έχουμε συμμετάσχει στο Mic Drop Comedy Club, στο Bob Theater Festival, στο Athens Comedy Festival, στο Athens English Comedy Club, στο Λοσάντζελε Comedy Club, κ.α. Έχουμε κάνει μαζί πολλά Stand Up Comedy Tour σε όλη την Ελλάδα και είμαστε μέλη της κωμικής ομάδας ΝαιΚουλΈκλεισε.

Το stand up comedy αυτή τη στιγμή είναι το πιο αναπτυσσόμενο θεατρικό είδος στην Ελλάδα με συνεχώς αυξανόμενο κοινό και έχει πιστούς θεατές που το ακολουθούν και γεμίζουν μπαρ και θέατρα. Ελάτε να διατηρήσουμε την παράδοση.

Σε κάθε θεατρική παράσταση η αγωνία για την προσέλευση κόσμου δεν περνά στο ντούκου. Η νεανική πίστη όμως έκανε ρελάνς στις προσδοκίες μας. Έπειτα από πολύ σκέψη η απόφαση ήταν αμοιβαία: «Θα παίξουμε τα ρέστα μας». Οι ερωτήσεις πολλές, είναι όντως καλοί ή μπλοφάρουν; Εσείς τα βλέπετε ή θα κάνετε πάσο;

Όπως καταλαβαίνετε όσοι έχετε φτάσει μέχρι εδώ, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε την προσοχή σας. Αυτός είναι άλλωστε και ο υποσυνείδητος λόγος έκφρασης αρκετών καλλιτεχνών. Δώστε μας την προσοχή που δε μας έδωσαν οι γονείς μας. Έχουμε ποντάρει τα πάντα σε αυτήν την παράσταση. Έχουμε βάλει τα ρέστα μας!

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιώργος Καραμανλής, Μιχάλης Πρέκας

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Γκαζι Αλκμήνη
Αλκμήνης 12

2103428650

http://www.theatro.gr

Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας, «Τα ρέστα μας» στο Θέατρο Αλκμήνη
Γιώργος Καραμανλής και Μιχάλης Πρέκας, «Τα ρέστα μας» στο Θέατρο Αλκμήνη
από 16/10/2022 έως 30/10/2022

κάθε Κυριακή 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εισιτήριο: 8€ (Γενική Είσοδος), 10€ στο ταμείο