Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Συγχρονο

«Οι 5 του Αιγαίου» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

«Οι 5 του Αιγαίου» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Πέντε ηθοποιοί ανεβαίνουν στην πλατφόρμα-βάρκα και σαλπάρουν για την ανοιχτή θάλασσα. Ο Μένιος ο έμπειρος θαλασσινός κανονίζει την πορεία, η Αφρούλα η διαβασμένη κρατά το ημερολόγιο, ο Λέλος ο ενθουσιώδης ψάχνει τη θάλασσα με τα κιάλια του, ο Τσίφτης ο καλλίφωνος προσέχει να είναι όλοι καλά, κι η Κομπρέσα ο σίφουνας υπνοβατεί και θέλει να εξερευνήσει το βυθό…


Χαμένοι στο πέλαγος, συντονισμένοι όμως στο κουπί, πλέουν στη φουσκοθαλασσιά. Όταν ο αέρας πνέει δυνατός και το κύμα σηκώνεται, χρειάζεται σύμπνοια για να μείνει το καράβι στη σωστή πορεία του. Και φίλοι αλλά και συνεργάτες, οι πέντε τους είναι μια οικογένεια της θάλασσας. Στην παράσταση οι περιπέτειες διαδέχονται η μία την άλλη, σαν το παιχνίδισμα που κάνει το κύμα με το μελτέμι. Πλάσματα, θεοί, ήρωες και ναύτες συναντιούνται στην ανοιχτή θάλασσα και ξετυλίγουν τις ιστορίες τους.

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σοφία Πάσχου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Ειρήνη Μακρή, Ειρήνη Μπούνταλη, Αποστόλης Ψυχράμης
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κατερίνα Μαυρογεώργη - Patari Project

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ν. Κοσμος Θέατρο του Νέου Κόσμου
Αντισθένους 7 & Θαρύπου

2109212900

http://nkt.gr

«Οι 5 του Αιγαίου» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
«Οι 5 του Αιγαίου» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
από 02/10/2022 έως 08/01/2023

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 10€ Τιμή για σχολεία : 6€ σε συνεννόηση με την Εύα Στυλάντερ στα τηλεφώνα: 210-8665144, 210- 8674657 (Δευτ. - Παρ. 9:30 - 14:30), Email Επικοινωνίας: