Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Συγχρονο

Μάμα Ρόζα

«Μάμα Ρόζα» σε σκηνοθεσία Kώστα Τσιάνου, στο Θέατρο Αλίκη

Κατάνια, Σικελία 1935. 

Red Alert!

Ο γάμος και η φήμη του Αντόνιο Μανιάνο, του σούπερ γόη γιού της αγαπητής Τσιτσιλιάνας Μάμα Ρόζα, γνωστού καρδιοκατακτητή Ρώμης και περιχώρων βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αιτία... μία πρόσκαιρη σεξουαλική «δυσκολία» κοντά δύο χρόνια (!) που θέτει σε  κίνδυνο το δοξασμένο, στην ερωτική αρένα, όνομα της περήφανης οικογένειας Μανιάνο και την υπόληψη του ωραίου Αντόνιο.

Η Μπάρμπαρα Πουλίζι, η κούκλα σύζυγός του, μοιάζει ακόμη τόσο ανέγγιχτη χώρια που δεν έχει καταφέρει να μείνει έγκυος και ο πεθερός λάβρος απειλεί να διαλύσει το γάμο και να γίνει σκάνδαλο!

Δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση. Ψέματα χρόνων ξεσκεπάζονται, οι αποκαλύψεις σοκαριστικές, η Μάμα Ρόζα  δεν πιστεύει στ’ αφτιά της, αλλά πρέπει να δράσει γρήγορα για να σώσει την κατάσταση, τον γάμο του γιού της και όλα τα συμπαρομαρτούντα.  Επιστρατεύει εξυπνάδα και  καπατσοσύνη και μαζί με τον άλλο της τον γιό τον Άλντο και τον αδελφό της τον Τζίλντο συνωμοτούν και βάζουν μπρος ένα πανέξυπνο σχέδιο!

Οι ανατροπές είναι συνεχείς, τα συναισθήματα έντονα και η τύχη παίζει ως συνήθως το δικό της απρόβλεπτο πρωταγωνιστικό ρόλο!

Θα καταφέρει άραγε η Μάμα Ρόζα να σηκώσει ψηλά και πάλι τη φήμη του Αντόνιο και την τιμή της οικογένειάς της;

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Τσιάνος
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Φιλίππου, Σωκράτης Πατσίκας, Μαρίνος Κόνσολος, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Γιάννης Ρούσσος, Στράτος Χρήστου, Δανάη Καλαχώρα, Κατερίνα Μαούτσου, Αλέξανδρος Ζουγανέλης
  • ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Andre Roussin

ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Κεντρο Αλίκη
Αμερικής 4

2103210021

«Μάμα Ρόζα» σε σκηνοθεσία Kώστα Τσιάνου, στο Θέατρο Αλίκη
Μάμα Ρόζα
από 24/10/2019 έως 29/12/2019

κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00

από 26/10/2019 έως 29/12/2019

κάθε Σάββατο 18:00

από 27/10/2019 έως 29/12/2019

κάθε Τετάρτη, Κυριακή 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Από €16