Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος παράστασης
Χώροι
Ελληνικο

Happy birthday to you

31613-70771.jpg

Τρεις φίλες. Τρεις συναντήσεις. Τρία γενέθλια. Τριάντα κεράκια. Μέχρι να τα σβήσει και η τελευταία όλα στη ζωή τους θα έχουν αλλάξει...

Μένη, η ηθοποιός.

- Νιώθω ότι χρωστάω σε αυτόν τον ρόλο. Θα ’θελα τόσο πολύ να ξανασυναντηθώ μαζί του για να τον αποτελειώσω!

- Να τον ολοκληρώσεις θες να πεις...

- Αυτό.

Ξέχνα την Κονιόρδου! Η Μένη Λειβαδά έχει δώσει το "υποκριτικό" της στίγμα σε μία καθημερινή σαπουνόπερα, ένα ριάλιτι μαγειρικής και κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες σε tabloids. Η καριέρα της όμως στους άντρες είναι... ανοδική!

Κατερίνα, η επαγγελματίας.

- Απλά δεν τρελαίνομαι για τους άντρες. Περνώ και μόνη μου καλά, πώς το λένε… Θα ήθελα να είμαι με κάποιον, αν αυτός αξίζει, αλλά και που δεν είμαι δεν τρελαίνομαι κιόλας…

- Αυτό είναι ψυχική διαταραχή!

- Επειδή είσαι εσύ παρτόλα, δε θα μας βγάλεις όλες τρελές!

Όλα για την καριέρα και ο έρωτας σε... τέταρτη μοίρα! Η Κατερίνα Νασιώκα έχει ξεχάσει να κάνει σεξ εδώ και τρία χρόνια, αλλά στα επαγγελματικά της ετοιμάζεται για προαγωγή. Ειδικεύεται στο να απολύει κόσμο!

Αλέκα, η μάνα.

- Δε γεννιούνται όλες για να γίνουν μάνες. Εσύ είσαι για άλλα...

- Ε, και τι θα γίνει, βρε Αλέκα; Θα ταμπουρωθείς με τα παιδιά μες στο σπίτι και θα ξεχάσεις τον κόσμο…; Πρέπει να ζήσεις κιόλας! Να βγεις να πιεις ένα ποτό σαν άνθρωπος, να πας να φας με τις φίλες σου σ’ ένα καλό bar restaurant.

- Πού ζεις; Στο Sex and the City;

Από μικρή το όνειρό της ήταν να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Και τα κατάφερε! Η Αλέκα Πυργάκη έχει γνωρίσει έναν μόνο άντρα στη ζωή της, τον σύζυγό της, τον Αργύρη. Και μαζί έχουν δύο παιδιά. Και η ζωή της συνοψίζεται σε αυτό.

Το πάρτυ μόλις άρχισε! Και είναι αποφασισμένες να τα πουν όλα…

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ζωή Ξανθοπούλου
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μαρία Δασκαλάκη, Κατερίνα Μπαλτατζή, Ισιδώρα Μπουζιούρη