Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

The Gingers: Lip Sync Extraordinaire: special guest Γιώργος Χρανιώτης στο Kitty Cat

90470-182446.jpg

The Gingers: Lip Sync Extraordinaire:

special guest ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ

Αν είναι αρκετά καλό για την Emma Watson και το Jimmy Fallon, είναι αρκετά καλό για όλους. Αν το έχουν κάνει τέχνη η RuPaul και όλες οι drag queens ανά τον κόσμο, τότε είναι αρκετά cool για να το κάνουμε όλοι.

Φυσικά μιλάμε για το lip sync. Δεν χρειάζεται να είστε καλλίφωνοι. Δεν χρειάζεται να πιάσετε τις ψιλές νότες. Δεν χρειάζεται να είστε η Mariah Carey ή ο Sam Smith. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε τουλάχιστον ένα αγαπημένο τραγούδι και με πάθος να τραγουδήσετε ως άλλοι ντουμπλίρ τους στίχους πάνω από το τραγούδι αυτό. Τα στόματα θα συγχρονιστούν, τα κορμιά θα κουνηθούν, οι ερμηνείες θα συγκλονίσουν τους φίλους σας και το υπόλοιπο κοινό. Όλα αυτά μόνο στο Kitty Cat. Ελάτε για να κάνουμε όλοι μαζί το lip sync το πιο cool πράγμα που μπορείς να κάνεις τα βράδια στην Αθήνα.

Τη βραδιά lip sync παρουσιάζουν οι The Gingers, η Νίκη Χάγια και ο Γιάννης Τσιούλης, a.k.a. το Κουνέλιον και ο Cartoon Dandy, a.k.a. η Jaya Kirti και ο Norman Bates που θα φροντίσουν να συντονίσουν, να τραγουδήσουν, να σας δείξουν πως γίνεται, να κανιβαλίσουν και να σας κάνουν να διασκεδάσετε μέχρι να κάνετε κοιλιακούς.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Είσοδος ελεύθερη