Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

SillyBoy + Lucas The Third στο Kitty Cat

Silly Boy After Party : Lucas The Third Ο Sillyboy ζει σε ένα παλιό σπίτι επάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές σε μία παλιά εργατική συνοικία της Αθήνας, τον Κόκκινο Μύλο. Αυτές οι σιδηροδρομικές γραμμές είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του στούντιό του, με το όνομα “Medicine”, στοιχείο που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει και σε πολλέςπεριπτώσεις στον Sillyboy. Από τον urban ήχο της μουσικής του μέχρι τους έντονα συναισθηματικούς στίχους, τα bass grooves, τη ρυθμική vintage-pop και την art-rock ενορχήστρωση σε πολλά σημεία.

85356-172195.jpg

Silly Boy

After Party : Lucas The Third

Ο Sillyboy ζει σε ένα παλιό σπίτι επάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές σε μία παλιά εργατική συνοικία της Αθήνας, τον Κόκκινο Μύλο. Αυτές οι σιδηροδρομικές γραμμές είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του στούντιό του, με το όνομα “Medicine”, στοιχείο που μπορεί κανείς να αναγνωρίσει και σε πολλέςπεριπτώσεις στον Sillyboy. Από τον urban ήχο της μουσικής του μέχρι τους έντονα συναισθηματικούς στίχους, τα bass grooves, τη ρυθμική vintage-pop και την art-rock ενορχήστρωση σε πολλά σημεία.

Ξεκίνησε γράφοντας μουσική για τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, σόους και ταινίες ενώ ηχογραφούσε και έκανε παραγωγή για τον εαυτό του και άλλους, κάτι που οδήγησε στο πρώτο του άλμπουμ με τίτλο“Played”. Ο ήχος του θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως soulful – vintage pop με στοιχεία από synth pop. Ο Sillyboy όσο περιόδευε παρουσιάζοντας το πρώτο του άλμπουμ, παράλληλα ετοίμαζε το δεύτερο με τίτλο “Nature Of Things”. Ο ήχος του τώρα γίνεται περισσότερο κιθαριστικός και βασίζεται σε μελωδίες, νοσταλγικούς στίχους, πάντα με ένα vintage ύφος παρόμοιο με εκείνο της πρώτης του δουλειάς.

Το 2014 ο Sillyboy επέστρεψε με το“Stalker”, μπλέκοντας αρώματα retro – pop με κιθαριστικά rifs, ρετρό μελωδικές γραμμές και ηλεκτρονικά περάσματα, δεμένα σε μία κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Ο Sillyboy εμφανίζεται τώρα στο νέο κλαμπ της Αθήνας, το Kitty Cat, στο Σϋνταγμα.

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ώρα προσέλευσης 22.00

Είσοδος 5 ευρώ