Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

LEDApple στο Κύτταρο

79920-161438.jpg

Η πρώτη συναυλία K-pop στην Ελλάδα είναι πια γεγονός.

Οι LEDApple θα εμφανιστούν στη σκηνή του ΚΥΤΤΑΡΟ Live για μια συναυλία με πολλά happenings και εκπλήξεις.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων είναι οι εξής:

• €39 Silver Ticket

Το βασικό εισιτήριο για όλους

• €43 Silver Parent Ticket

Αφορά παιδιά που είναι ηλικίας κάτω των 16 ετών και που θέλουν να συνοδεύονται από έναν ενήλικα άνω των 35. Εκδίδονται 2 εισιτήρια. Στην είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και για τους 2

• €49 Gold Ticket

Εξασφαλίζει προτεραιότητα στην είσοδο, 15% έκπτωση στα αναμνηστικά που θα πωλούνται στην εκδήλωση καθώς και προνόμια-εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν.

• €53 Gold Parent Ticket

Παρέχει τα προνόμια του Gold και αφορά παιδιά που είναι ηλικίας κάτω των 16 ετών και που θέλουν να συνοδεύονται από έναν ενήλικα άνω των 35. Εκδίδονται 2 εισιτήρια. Στην είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και για τους 2

• €95 V.I.P. Ticket

Εξασφαλίζει απόλυτη προτεραιότητα στην είσοδο, τις πρώτες σειρές μπροστά στη σκηνή, 25% έκπτωση στα αναμνηστικά που θα πωλούνται στην εκδήλωση, δωρεάν συνοδό για τους ανήλικους (δες V.I.P. Parent Ticket), συνάντηση με τους LEDApple μετά τη συναυλία για φωτογραφίες και αυτόγραφα καθώς και προνόμια-εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν.

• €95 V.I.P. Parent Ticket

Παρέχει τα προνόμια του V.I.P. και αφορά παιδιά που είναι ηλικίας κάτω των 16 ετών και που θέλουν να συνοδεύονται από έναν ενήλικα άνω των 35. Εκδίδονται 2 εισιτήρια. Στην είσοδο είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και για τους 2.

Σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά η χρονική σειρά έκδοσης του εισιτηρίου παρέχει επιπλέον δώρα και προνόμια εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ