Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Mighty N + Nicotine Stain στο six d.o.g.s.

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου την σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν δύο αξιόλογες και δυναμικές μπάντες που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της rock αθηναϊκής σκηνής.

77650-156550.jpg

Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου την σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν δύο αξιόλογες και δυναμικές μπάντες που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της rock αθηναϊκής σκηνής.

Το ‘THE MIGHTY N’ είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί η Νατάσα Τσίρου για να μπερδεύει τον εαυτό της και τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως ‘μπέρδεψε’ και τις κλασσικές σπουδές μουσικής που έκανε, με τον αντιφατικό – ως προς αυτές - ήχο των Soundgarden, Nirvana, Tool, Jeff Buckley. Και έτσι φτάσαμε στο ‘Songs for the X generation’. Έναν ιδιαίτερα πολυποίκιλο και αγγλόφωνο δίσκο τον οποίον η Mighty N υπογράφει ως στιχουργός, μουσικός, συνθέτης, ενορχηστρωτής και παραγωγός και που με τη σειρά του καταφέρνει να μπερδεύει το rock με τις περισσότερες πτυχές του και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια δημιουργό που έχει παρουσιαστεί σε διάφορους συναυλιακούς χώρους και φεστιβάλ και η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις λόγω των ιδιαίτερων συνθέσεων της αλλά και της ενέργειας που αποπνέει στη σκηνή.

Μαζί της παίζουν οι: Κωνσταντίνος Καψιμάλλης- κιθάρα, Αλέξης Ζορμπάς-κιθάρα, Κωστής Βήχος-μπάσο, Μιχάλης Καπηλίδης-ντραμς.

Οι Nicotine Stain είναι μια rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1995, από τον κιθαρίστα Dog-John, τον μπασίστα Kostis V. και τον τραγουδιστή Gotza. Η μπάντα από τότε έχει περάσει από αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, με τον Kostis V. και τον Gotza να είναι μόνιμα μέλη όλα αυτά τα χρόνια. Αρχικά, έχοντας τη μορφή μιας heavy grunge/alternative rock μπάντας με το όνομα Spellbound, η μπάντα ξεκίνησε χρησιμοποιώντας αποκρυφιστικά και αφηρημένα θέματα με στίχους εσωτερικής αναζήτησης, σκληρά κιθαριστικά riffs σε εναλλαγή με μαγευτικά arpeggios και υψηλών συχνοτήτων φωνητικά. Στην παρούσα περίοδο έχουν συμπεριλάβει στον ήχο τους το groove και το funk αλλά ποτέ δεν παύουν να ροκάρουν.

Για τον εορτασμό των 20 χρόνων, η μπάντα αποφάσισε να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ με τα κομμάτια αυτά. Και καθώς αυτή θα είναι η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, οι Nicotine Stain θα γίνει η πρώτη μπάντα που κυκλοφορεί ντεμπούτο και best-of ταυτόχρονα.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ώρα 22.00

είσοδος 5 ευρώ