Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Mobthrow + Poordream + Lowtronik + TheMute στο six d.o.g.s

69223-139504.jpg

Την Κυριακή 1η Ιουνίου το six d.o.g.s θα φιλοξενήσει μία άκρως ενδιαφέρουσα σύμπραξη 4 ηλεκτρονικών σχημάτων, των Mobthrow, Poordream, Lowtronik και TheMute.

Mobthrow είναι το καλλιτεχνικό project ηλεκτρονικής μουσικής του 'Αγγελου Λιάρου, leader sound designer της γερμανικής μουσικής εταιρείας software, ‘’Native Ιnstruments’’. Το δεύτερο full length album του Μobthrow με τίτλο "Unfolded" κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο από την βερολινέζικη ‘’Ad Noiseam records’’. Σφιχτά mid-tempo breakbeats, σκοτεινές ατμόσφαιρες, sub μπασογραμμές και δεξιοτεχνικές παραγωγές συνθέτουν τον προσωπικό signature ήχο του Mobthrow, συνδυάζοντας χωρίς προκαταλήψεις στοιχεία και πηγές απο ποικίλα διαφορετικά μουσικά είδη όπως ambient, dubstep, dnb, tribal, psychedelic, metal.

Το Poordream είναι ένα µουσικό project με κεντρικό άξονα µια ιδιαίτερη µατιά που επικεντρώνεται στον άνθρωπο, στη συνειδητότητά του και στο πως αυτή διευρύνεται λαµβάνοντας µια πιο ολιστική και δυναµική µορφή. Το µουσικό στυλ του κινείται µεταξύ πειραµατικής ηλεκτρονικής, ακουστικής, κινηµατογραφικής µουσικής, IDM, breaks και ambient. Ο John Valasis, το άτοµο πίσω από το project, ένας ανεξάρτητος συνθέτης και sound designer µε έδρα την Αθήνα, έχει να επιδείξει συνεργασίες µε καλλιτέχνες όπως οι Subheim, Tony Zagoraios, Zinovia και εταιρείες όπως οι Native Instruments, 8DIO κ.α.

Ο Lowtronik κινείται στο παρασκήνιο της "indie σκηνής" εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, δοκιμάζοντας τα όρια μεταξύ διαφορετικών ειδών μέσα από συνεργασίες με την Yodashe, τον Nokalypse, τον Dj Marble, την Τζένη Καπάδαη, τον Γιώργο Καλούδη, αλλά και γράφοντας μουσική για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους. Το 2013 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο "Cuts, Edits, Versions", ενώ σύντομα θα έχει έτοιμο και ένα νέο EP.

Ο TheMute (Barbara's Straight Son, KU, Those Hidden Places) ασχολείται με την πειραματική μουσική έχοντας αφοσιωθεί την προσπάθεια ένωσης της ''κλασσικής'' ορχήστρας με τον θόρυβο, τις γεννήτριες ήχου και τους ταλαντωτές. Επί σκηνής συμπράττει με τον Χαράλαμπο Παρίτση a.k.a Lusty Apricot (Chaos Star ,Zorz Pilali sufra band) στο βιολί και στα ''πετάλια'', σε ένα φάσμα κινηματογραφικής, ηλεκτρονικής, ορχηστρικής και ''μουσικής' που αγαπά τον θόρυβο.

Kυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ώρα 22.00

Eίσοδος ελεύθερη