Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Egg Hell + Sancho 003 + Pan Pan στο six d.o.g.s.

65033-130958.jpg

Την Μ. Δευτέρα μία σπάνια σύμπραξη θα πραγματοποιηθεί στο gig space του six d.o.g.s. Τρία δραστήρια και πολύ αξιόλογα μουσικά σχήματα της αθηναϊκής σκηνής, οι Egg Hell, Sancho 003 και Pan Pan, θα παρουσιάσουν πρόσφατο και παλαιότερο υλικό τους, δημιουργώντας ατμόσφαιρα «κατάνυξης».

Οι Egg Hell κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο “Once Part of a Whole Ship”, φέτος από την Inner Ear. Το όλον κατά κοινή ομολογία αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη για όσους ανακάλυψαν για πρώτη φορά τον μουσικό κόσμο που βρίσκεται πίσω από το παράξενο όνομα Egg Hell ενώ γοήτευσε ακόμη περισσότερο τους ήδη πιστούς του ακολούθους. Η ιδιαιτερότητα του Once Part Of A Whole Ship οφείλεται στη μουσική και θεματική του ποικιλία. Oι ρομαντικές φολκ-ροκ επιρροές και ο λυρισμός συναντούν στοιχεία ψυχεδελικής ποπ και ηλεκτρονικής μουσικής. Οι Egg Hell παίζουν με τους στίχους τους κυριολεκτικά, συμβολικά, αλλά και χιουμοριστικά, με τον πιο σκοτεινό και ανθρώπινο τρόπο.

Sancho 003 είναι το τρίο των Κώστα Παντέλη (ηλεκτρική κιθάρα), Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα, πλήκτρα, φωνή) και Σωτήρη Ντούβα (τύμπανα). Δημιουργηθήκαν την άνοιξη του 2007. Το 2009 κυκλοφορήσαν με το ανεξάρτητο label QUETEMPO την πρώτη τους δουλειά με τίτλο “We Buy Gold”. Έχουν εμφανιστεί στο Sync festival 2008, το video dance festival 2008, το festival adriatica 2009, και σε πάνω από 50 μικρούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεργάστηκαν με τους Erasers στην παράσταση Wave για το φεστιβάλ Αθηνών 2010 και έχουν γράψει τη μουσική για τις παραστάσεις “Ένα ακόμα και φύγαμε” (Φεστιβάλ Φιλίππων 2010) και “To lose lautrec” της ομάδας χορού Sinequanon. Μέσα στο 2012 κυκλοφόρησε η δεύτερη δουλειά τους με τίτλο "Muzga".

O Pan Pan φτιάχνει electronica μόνος στο σπίτι του, με παλιά keyboards, synths και samplers αλλά στη σκηνή βγαίνει μαζί με τον Γιώργο Λιγουριώτη (drums, noise), την Νεφέλη Λιούτα (βιολί) και τον Χάρη Νείλα (κιθάρα). Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους που είναι διαθέσιμοι για stream και download στο www.panpanathens.bandcamp.com. Όλες οι υπόλοιπες κυκλοφορίες του (παλαιοτέρα EP, beat tapes και soundtracks για τα comics του) είναι διαθέσιμες για δωρεάν download στο www.postnoise.com/music.

Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ώρα 21:00

Είσοδος: 8 €