Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Teen Daze (CA) + Dozen Draft (GR) στο six d.o.g.s

Teen Daze (CA) Ο δραστήριος Καναδός παραγωγός Jamison Dick είναι ο μουσικός εγκέφαλος πίσω από τον Teen Daze, ο οποίος μετράει στο δυναμικό του τρία άλμπουμ κι ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ΕΡ’s, αποδεικτικά της εντυπωσιακής μετάβασής του από τους γνώριμους chillwave πειραματισμούς, οι οποίοι τον καθιέρωσαν ως χαρακτηριστικό εκπρόσωπο του είδους, στις σκοτεινές πτυχές της ambient electronica.

63391-127434.jpg

Teen Daze (CA)

Ο δραστήριος Καναδός παραγωγός Jamison Dick είναι ο μουσικός εγκέφαλος πίσω από τον Teen Daze, ο οποίος μετράει στο δυναμικό του τρία άλμπουμ κι ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ΕΡ’s, αποδεικτικά της εντυπωσιακής μετάβασής του από τους γνώριμους chillwave πειραματισμούς, οι οποίοι τον καθιέρωσαν ως χαρακτηριστικό εκπρόσωπο του είδους, στις σκοτεινές πτυχές της ambient electronica.

Με κάθε βήμα, το project του ηλεκτρονικού παραγωγού από το Βανκούβερ ωριμάζει από τις ταπεινές βάσεις ενός bedroom-project και προοδεύει σε μια ανεπτυγμένη, ποικιλότροπη μουσική έκφραση. Εξελίσσοντας συνεχώς τον ήχο του, σε μια προσπάθεια να ανακαλύπτει νέα μοτίβα, ο Jamison έχει ήδη χαράξει τη δική του πορεία στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής, είτε μέσω της ενδοσκοπικής αναζήτησης που προκαλεί η πνευματική dream pop του The Inner Mansions, είτε μέσω της εξερεύνησης των ψυχρών post-rock αρπισμάτων του Glacier.

Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με μερικούς από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ευρύτερης electronica (Four Tet, Nicolas Jaar, XXYYXX) αλλά και δοκιμάζοντας τα όριά του, πειραματιζόμενος δίσκο το δίσκο και διασκευάζοντας μέχρι και Brian Eno, ο Teen Daze έχει πλέον αναδειχθεί ως ένας από τους πιο ανοιχτόμυαλους μουσικούς παραγωγούς της γενιάς του.

Στην επερχόμενη ευρωπαϊκή του περιοδεία, θα παρουσιάσει επιλογές από τις μουσικές του αναζητήσεις, ταλαντευόμενος μεταξύ επιλογών από την προσωπική του δισκογραφία και remixes τα οποία θα προσδώσουν την αύρα του σε -άλλοτε- γνώριμους ήχους. Το σετ του αποτελεί εμπειρία, μερικές φορές χορευτική, άλλοτε ήρεμη και στοχαστική. Μια αληθινή εκδήλωση της αστείρευτης δημιουργικής πηγής από την οποία προέρχεται η μουσική που ο Teen Daze μοιράζεται με τον κόσμο αυτά τα τρία τελευταία χρόνια.

Dozen Draft (GR)

O Μπάμπης Μπόζογλου γνωστός και ως Dozen Draft, με καταγωγή από τη Βέροια, άρχισε να γράφει μουσική το 2011 χρησιμοποιώντας κιθάρες, πλήκτρα, ντραμς, φωνητικά και samples. Κυκλοφόρησε το EP με τίτλο 1.10.2012 για λογαριασμό της Somehow Ecstatic Records, στο πλαίσιο του concept ‘one day series’. Το τελευταίο δισκογραφικό του εγχείρημα αποτελείται από το άλμπουμ Hands το οποίο κυκλοφόρησε με την αμερικάνικη Already Dead Tapes ‘n’ records. Η μουσική του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα μείγμα από tropical pop, shoegaze και psychedelic επιρροών, με αναφορά στα 60′s – 70′s.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ώρα 21:00

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 5€ | Ταμείο 5€

Προπώληση Εισιτηρίων:

Viva | www.viva.gr/tickets/music/teen_daze