Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Blues Cargo & Mono 50s Party Band στο White Noise

Οι Blues Cargo, η πιο αυθεντική Chicago blues band της Αθηναϊκής σκηνής, μοιράζονται τη σκηνή με τους Mono 50s Party Band, την μπάντα που ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του rock “n” roll. Οι Blues Cargo παρουσιάζουν Chicago-Funky-Soul-Blues standards αλλά και δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CD Delayed Delivery”. Μια μπάντα με 25 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ.

56749-113724.jpg

Οι Blues Cargo, η πιο αυθεντική Chicago blues band της Αθηναϊκής σκηνής, μοιράζονται τη σκηνή με τους Mono 50s Party Band, την μπάντα που ταξιδεύει στη χρυσή εποχή του rock “n” roll.

Οι Blues Cargo παρουσιάζουν Chicago-Funky-Soul-Blues standards αλλά και δικές τους συνθέσεις από το καινούριο CD Delayed Delivery”.

Μια μπάντα με 25 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ.

Κι ενώ σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι πολλές οι μπάντες που αποτίουν φόρο τιμής στη δεκαετία το ’50, στην Ελλάδα η αντίστοιχη σκηνή είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η Mono 50s Party Band πουυπόσχεται να σας ταξιδέψει στην εποχή του juke box σε ένα πάρτυ με ασταμάτητο χορό.

Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα 22.30

Είσοδος: 4 Ευρώ