Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Low Resistance 2 days drones + noise festival στο Βυρσοδεψείο

Ο Δημήτρης Καμαρωτός και ο Νίκος Κυριαζόπουλος οργανώνουν, ένα Διήμερο noise/drone Φεστιβάλ και μας προτείνουν μια συνάντηση ανθρώπων και στάσιμων κυμάτων στο Βυρσοδεψείο. «Ο ίδιος ο χώρος, το Βυρσοδεψείο μας υποβάλλει μια διαδρομή ανάμεσα σε ένα δάσος από τσεμεντοκολόνες, δονούμενο από θόρυβο, συνηχήσεις και στάσιμα κύματα από ένα μονοφωνικό σύστημα αναπαραγωγής μεγάλης ισχύος.

56698-113664.jpg

Ο Δημήτρης Καμαρωτός και ο Νίκος Κυριαζόπουλος οργανώνουν, ένα Διήμερο noise/drone Φεστιβάλ και μας προτείνουν μια συνάντηση ανθρώπων και στάσιμων κυμάτων στο Βυρσοδεψείο.

«Ο ίδιος ο χώρος, το Βυρσοδεψείο μας υποβάλλει μια διαδρομή ανάμεσα σε ένα δάσος από τσεμεντοκολόνες, δονούμενο από θόρυβο, συνηχήσεις και στάσιμα κύματα από ένα μονοφωνικό σύστημα αναπαραγωγής μεγάλης ισχύος.

Ο ακροατής έχει την ευκαιρία να ακολουθεί τις πολλαπλές διαδρομές στο χώρο, εξερευνώντας την πυκνότητα των ημιτονοειδών κυμάτων. Ένα κομπρεσέρ θα χαράξει σε πραγματικό χρόνο το ίχνος μιας διαδρομής.

Παράλληλα, θα γίνεται βίντεο προβολή Chladni Patterns απεικονίζοντας με αναλογικά μέσα το πλήθος των αρμονικών και των δονήσεων. Η επέμβαση του κομπρεσέρ θα ηχογραφηθεί, θα καταγραφεί σε βίντεο και θα προβάλλεται σαν μνήμη και τεκμηρίωση του ίχνους που άφησε στο δάπεδο», σημειώνει ο Δημήτρης Καμαρωτός.

Μια πρόταση των Δημήτρη Καμαρωτού και Νίκου Κυριαζόπουλου

Σύλληψη χώρου/Δημιουργία διαδρομών: Εύα Μανιδάκη (αρχιτέκτων)

Φώτης Γκρίλιας (βοηθός)

Δημιουργία γραφημάτων Chladni σε πραγματικό χρόνο/Βίντεο: Βασίλης Κουντούρης

Line-up:

Γιώργος Αξιώτης

Γιώργος Γεωργίου

Άκης Δαούτης

Αλέξανδρος Δρυμωνίτης

Θοδωρής Ζιούτος

Δημήτρης Καμαρωτός

Δημήτρης Καραγεώργος

Βασίλης Κουντούρης

Μαρίνος Κουτσομιχάλης

Γιάννης Κοτσώνης

Νίκος Κυριαζόπουλος

Ilan Manouach

Μανώλης Μανουσάκης

Άκης Σίνος

Δανάη Στεφάνου

Acte Vide

Τim Ward

Studio 19

ISE

Balinese Beast

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 21:30

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 17:00 & 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

8 ευρώ το διήμερο