Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Lia Hide & Positive Red live στο Bios

Η Lia Hide και η Μαρίκα Παπάζογλου (Positive Red) συναντιούνται στο stage του Bios, με αφορμή την κυκλοφορία των νέων άλμπουμ τους, για να μας παρουσιάσουν τα μουσικά τους ταξίδια.

56671-113624.jpg

Η Lia Hide και η Μαρίκα Παπάζογλου (Positive Red) συναντιούνται στο stage του Bios, με αφορμή την κυκλοφορία των νέων άλμπουμ τους, για να μας παρουσιάσουν τα μουσικά τους ταξίδια.

H Lia Hide ζει, διδάσκει και γράφει μουσική στην Αθήνα. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος Home(EMI-Universal) περιέχει 13 τραγούδια-ιστορίες, σε ήχο progressive ποπ, Δίπλα της θα είναι ο Νίκος Βλάχος στο ηλεκτρικό μπάσο και το κοντραμπάσο (Musica Ficta, Gautier, ΑΣΟΝ), ο Διονύσης Μόρφης στην κιθάρα, ο Γιώργος Ράδος στα ντραμς, και η Ηλιάνα Κορέτση, στο τσέλο. Η ίδια θα παίζει πιάνο, πλήκτρα, και θα τραγουδάει.

Η Positive Red ( Μαρίκα Παπάζογλου) γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Ο παππούς της ήταν ο κλασικός πιανίστας και συνθέτης Γεώργιος Πλάτων και θεία της είναι η συνθέτρια Λένα Πλάτωνος. Μετά τις σπουδές της στην Αθήνα, μετακομίζει στο Λος Άντζελες, όπου και έχει την ευκαιρία να παίξει με γνωστούς μουσικούς της τοπικής σκηνής. Το 2010 ολοκληρώνει το πρώτο της προσωπικό CD με το καλλιτεχνικό όνομα Neraida και τίτλο Outside The Box σε στίχους και μουσική της ίδιας. Το 2011 επιστρέφει στην Ελλάδα. Η καινούρια της μπάντα, οι POSITIVE RED, αποτελούμενη από τους Γιώργο Καλοδούκα (κιθάρα), Καλλίστρατο Δρακόπουλο (ντραμς) και Νίκο Μαυρομάτη (μπάσο), μόλις ολοκλήρωσε το άλμπουμ με τίτλο The way your heart beats σε στίχους και μουσική δική της, και κυκλοφορεί από την Voca Records με διανομή της ΜΙΝΟΣ EMI-Universal.

BIOS Front

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα 22.30

Είσοδος ελεύθερης επιλογής (εσείς επιλέγετε το αντίτιμο) και τα έσοδα διατίθενται στους καλλιτέχνες