Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Neon party @ Gagarin 205

Οι All together Now και το Τώρα Κ44 σε συνεργασία με την Paint Glow, την μεγαλύτερη εταιρία διoργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, επιστρέφουν με το 5ο στη σειρά NEON PARTY στο Gagarin 205. 4 μεγάλες ομάδες και ένα web radio, θα βρίσκoνται στη σκηνή του Gagarin 205 για να καλωσορίσουν τον χειμώνα με τον πιο διασκεδαστικό και πολύχρωμο τρόπο. Μαζί τους θα έχουν 500 λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα , glowsticks , τούρτες, σαμπάνιες, φουσκωτές βάρκες, φουσκωτές κούκλες, dancers και φυσικά πολλές εκπλήξεις.

52167-106388.jpg

Οι All together Now και το Τώρα Κ44 σε συνεργασία με την Paint Glow, την μεγαλύτερη εταιρία διoργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, επιστρέφουν με το 5ο στη σειρά NEON PARTY στο Gagarin 205.

4 μεγάλες ομάδες και ένα web radio, θα βρίσκoνται στη σκηνή του Gagarin 205 για να καλωσορίσουν τον χειμώνα με τον πιο διασκεδαστικό και πολύχρωμο τρόπο.

Μαζί τους θα έχουν 500 λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα , glowsticks , τούρτες, σαμπάνιες, φουσκωτές βάρκες, φουσκωτές κούκλες, dancers και φυσικά πολλές εκπλήξεις.

Στα decks θα βρίσκονται μέλη των γνωστότερων alternative ομάδων: STFU, YSP!WSY!, Not Sober, LesAnimaux καθώς και του Flippinradio με μουσικές από indie,electro μέχρι dnb και dubstep.

“Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λεύκο t-shirt”

Τα Neon χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

΄Ωρα: 22.00

Είσοδος: 7 ευρώ + shots at the door

Προπώληση: 5 ευρώ + shots at the door

Gagarin 205 - Λιοσίων 205

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ