Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Οι Afrodyssey Orchestra @ Floral

Οι Afrodyssey Orchestra δημιουργήθηκαν το Μάρτιο του 2013. Η μουσική τους είναι επηρρεασμένη από τις παραδοσιακές μουσικές της Δυτικής Αφρικής, τη Jazz, τη Funk την ψυχεδέλια και την ελληνική μουσική παράδοση. Μουσικοί από διαφορετικούς χώρους ο καθένας και διαφορετικές μουσικές επηρροές, βρέθηκαν έπειτα από μια σύντομη σειρά γεγονότων να μοιράζονται κοινή αισθητική, κέφι, ενθουσιασμό και μουσική δημιουργία. Afrodyssey Orchestra:

50879-104203.jpg

Οι Afrodyssey Orchestra δημιουργήθηκαν το Μάρτιο του 2013. Η μουσική τους είναι επηρρεασμένη από τις παραδοσιακές μουσικές της Δυτικής Αφρικής, τη Jazz, τη Funk την ψυχεδέλια και την ελληνική μουσική παράδοση.

Μουσικοί από διαφορετικούς χώρους ο καθένας και διαφορετικές μουσικές επηρροές, βρέθηκαν έπειτα από μια σύντομη σειρά γεγονότων να μοιράζονται κοινή αισθητική, κέφι, ενθουσιασμό και μουσική δημιουργία.

Afrodyssey Orchestra:

Παναγιώτης Ράπτης - 'Αλτο σαξόφωνο Κώστας Αρβανίτης - Kιθάρα, Βασίλης Παπασταμόπουλος –μπάσσο Λέανδρος Φράτνικ - Tύμπανα Narayan Protin - Djembe, Kρουστά, Κamelen Νgoni Βασίλης Οικονομίδης - Κρουστά, Balafon

Floral (Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια, τηλ: 210 3800070)

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 22:00 Live

Είσοδος 3 ευρώ

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ