Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Deep Phase w/ LEON Mikee, Dio Jr, St M

unnamed.jpg

Ο Ιταλός dj και παραγωγός LEON θα βρίσκεται μαζί μας στα dexx του Steam για το δεύτερο Deep Phase event της νέας σαιζόν. 
Ιδρυτής της δισκογραφικής Chelsea Hotel Records, resident των δημοφιλέστατων Music On events και resident του Amnesia της Ibiza, έρχεται για να μας αποδείξει γιατί η καριέρα του έχει εκτοξευθεί και υποστηρίζεται από τεράστιους καλλιτέχνες όπως οι Carl Cox, Marco Carola και LOCO DICE. 
-------------------------------------------------------------------------------------
Βιογραφία
Εδώ και καιρό, ο LEON γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη σκηνή της house μουσικής. Με σημαντικούς υποστηρικτές όπως Carl Cox, Marco Carola και LOCO DICE, δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί ο Leon έχει παίξει σε μερικά από τα καλύτερα clubs στον κόσμο, όπως το Amnesia Ibiza, το Pacha NYC και το Ministry of Sound. Το 2014, ο Leon ξεκινά τη δική του δισκογραφική εταιρεία Chelsea Hotel Records, ενώ ταυτόχρονα περιοδεύει στον κόσμο και εξασφαλίζει residency στην Music On Ibiza. Το 2015, ο Leon «κλείνει» το Φεστιβάλ BPM με ένα b2b σετ με τον Marco Carola, το οποίο διεξήχθη στο Ultra Music Festival στο Buenos Aires. 

Ο LEON από την Ιταλία είναι ένας dj που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία από την πρώτη του εμφάνιση στις αρχές του 2009. Με μία εκρηκτική παρουσία στη ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ο LEON κατάφερε να αποκτήσει μεγάλη φήμη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό φαίνεται ότι θα αυξάνεται ραγδαία. 

Οι κυκλοφορίες για την Viva την δισκογραφική του Steve Lawler, έκαναν την αρχή, ακολουθούμενη από κυκλοφορίες με την Cecille του Nick Curly στο Manheim, καθώς και την εξαιρετικά επιτυχημένη ReBirth records στην Ιταλία καθώς και remixes για καλλιτέχνες όπως Audiofly, Felipe Velenzuela & Ali Nasser. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό το κομμάτι του LEON «Rain In Rio» είχε πρόσφατα συμπεριληφθεί στην «Green & Blue compilation» του Cocoon. 

Το 2009, ο Leon είναι ένας από τους παραγωγούς που βοηθά στην επανεφεύρεση της house και ως εκ τούτου τα κομμάτια του υποστηρίζονται από όλους τους μεγάλους djs της περιόδου. Ο Steve Lawler, ο Luciano, ο Carol Cox, ο MANDY, ο Loco Dice, ο Ricardo Villalobos, ο Tiefschwarz, οMatthias Tanzmann και πολλοί άλλοι είναι οπαδοί της μουσικής του Leon, οπότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί αμέτρητοι είναι αυτοί που θεωρούν τον LEON ως έναν μελλοντικό star.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Τέραμο κοντά στη Ρώμη, η εμμονή του Leon με την house μουσική ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία όταν ανακάλυψε τη μουσική του Danny Tenaglia, του Todd Terry & Laurent Garnier - κάτι που εξακολουθεί να θεωρεί ως σημαντική επιρροή στον ήχο του μέχρι σήμερα. Για κάποιον με τις ικανότητες του LEON, η ενασχόλησή του σαν Dj στην Ιταλία, από νεαρή ηλικία θα οδηγούσε αναπόφευκτα στην μουσική παραγωγή, κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην ηλικία των 23 ετών. Ωστόσο, αντί να βιαστεί, ήξερε ότι έπρεπε να 'ακονίσει' τα ταλέντα του. Μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλειάς αρχίζει να φέρει τους καρπούς αυτού του έργου και να δείχνει στον κόσμο ότι αξίζει!

Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας πίσω από τα decks, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η φήμη του LEON ως dj - η οποία ήταν εξαιρετική στην Ιταλία πριν ακόμα αρχίσει τις παραγωγές του - έχει πλέον εκτοξευθεί από τα τέλη του περασμένου έτους. Ήδη έχει «παίξει» σε μερικά από τα πιο διάσημα κλαμπ όπως το Cocorico στην Ιταλία, το Pacha & Cielo στη Νέα Υόρκη, το Ministry of Sound του Λονδίνου, το Zouk στη Σιγκαπούρη, το Arma 17 στη Μόσχα, το Sunwaves festival στη Ρουμανία, το Monza στη Φρανκφούρτη και πολλά άλλα.

Από τις αρχές του 2012 ο Leon είναι ο νέος καλλιτέχνης στην ομάδα του Marco Carola και του Music On. Παίζει σε κάθε Music On event σε όλο τον κόσμο και έχει residency κάθε Παρασκευή στο Amnesia στην ibiza.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

unnamed.jpg
Deep Phase w/ LEON Mikee, Dio Jr, St M
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πόρτες 00:05 έως 08:00 - Τιμές εισόδου: 12€ * Τιμή φιάλης: 120€ (4 άτομα)