Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Η Ταράτσα του Φοίβου

taratsa-foivou.jpg

Tο περασμένο καλοκαίρι ο Φοίβος Δεληβοριάς σταμάτησε να φαντάζεται τα παλιά αναψυκτήρια και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα, κάτω απ ’την Ακρόπολη. Το αποτέλεσμα ήταν ένα σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, διαγωνισμούς και καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy.

Φέτος η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει με ανανεωμένη ομάδα και επαναδιαμορφωμένο χώρο από τις 6 Ιουνίου και Τετάρτη & Πέμπτη του Ιουνίου, του Ιουλίου & του Σεπτεμβρίου.   Στον μόνιμο θίασο προστίθεται ο Θανάσης Αλευράς, ο μάγος Alex de Paris, η θεά του burlesque La Dandizette και η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη.

Κάθε βδομάδα, όπως και πέρσι, καλεσμένοι από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του stand up comedy, θα εναλλάσσονται.

Τις Δευτέρες το βράδυ ο Φοίβος γίνεται και αυτός θεατής και κάθεται μαζί με το κοινό. Αφήνει τη σκηνή της ταράτσας του για έναν εκλεκτό του καλλιτεχνικό επισκέπτη: τον Επισκέπτη της Δευτέρας.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Με μόνιμο θίασο από τους:
ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ 
ΝΕΦΕΛΗ ΦΑΣΟΥΛΗ
LA DANDIZETTE
ALEX DE PARIS 

 
Η «ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ», το αγαπημένο «χειροποίητο» πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά, κλείνει την δεύτερη χρονιά του, με ένα Σεπτέμβρη πλούσιο και γεμάτο φωνές φίλων. Με έναν πραγματικά μοναδικό συνδυασμό καλεσμένων, με τα ήδη θρυλικά νούμερα του Θανάση Αλευρά, τη βουβή μαγική κωμωδία του Alex De Paris, το ξεσηκωτικό μπουρλέσκ της Dandizette, αλλά και τα τραγούδια (και την...μιμική) του Φοίβου Δεληβοριά, η «ΤΑΡΑΤΣΑ» είναι εδώ για να παρηγορήσει το δύσκολο καλοκαίρι του ’18 με έγχρωμες μουσικές, λυτρωτικό χιούμορ και παρεϊστικες εξομολογήσεις κάτω απ΄την Ακρόπολη.
 
Βασικοί καλεσμένοι του Σεπτεμβρίου θα είναι κατά σειράν εμφανίσεως οι

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ
ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ


Μαζί τους ο Φοίβος θα δημιουργήσει 4 πολύ διαφορετικές μουσικές παραστάσεις, όπου θα συμπράξουν και νεώτεροι συνάδελφοι που ο τραγουδοποιός καλεί ειδικά έχοντας στο μυαλό του τον εκάστοτε καλεσμένο. Κατά σειράν εμφανίσεως:
 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ
DIMITRI KOPSIS
ANGELIKA DUSK
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ
ΜΑΡΩ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ

 
Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΤΖΑΡΑΚΗΣ, ο ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
και ο ΓΙΩΡΓΟΣ  ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ
θα εναλλάσσονται στο stand up comedy.
 
Αυτά τις Τετάρτες και τις Πέμπτες
( όμως 20 & 21/9 ειδικά παίζουμε Πέμπτη και Παρασκευή!)
 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

taratsa-foivou.jpg
Η Ταράτσα του Φοίβου
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€30-15. Ώρα εισόδου κοινού: 19:30