Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη ως το Παρίσι

orient_express

ORIENT EXPRESS - Ένα μουσικό ταξίδι από την Κωνσταντινούπολη έως το Παρίσι…

Το σαλόνι του ΤΗΕ ΒΟΧ φιλοξενεί μια ακουστική βραδιά που μας παρασύρει να  ακολουθήσουμε το δρομολόγιο του θρυλικού Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη ως τη Βιέννη, την Βουδαπέστη και το Παρίσι. Οδηγός μας, ο δεξιοτέχνης σολίστας Κυριάκος Γκουβέντας μαζί με την ομάδα βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» οι οποίοι θα μας ξεναγήσουν  σε ένα μουσικό οδοιπορικό, επηρεασμένο από τις μουσικές και τα τραγούδια της φημισμένης αυτής διαδρομής.

 Ένα «δρομολόγιο» με βαγόνια τις μουσικές του κόσμου και «ατμομηχανή» την ακωδικοποίητη μαγεία της Ανατολής και τον ανεκτίμητο ήχο των βιολιών.  Ένα μουσικό οδοιπορικό, με ανατολίτικες μελωδίες και τραγούδια της Πόλης, βαλς, τάνγκο, τραγούδια της Εντίθ Πιαφ, σουίνγκ, πόλκες και ουγγαρέζικα τσάρδας, σε μια παριζιάνικη ατμόσφαιρα της εποχής του μεσοπολέμου. Συνταξιδιώτες του ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο,  η Εύη Μάζη στο φλάουτο και το τραγούδι και η ομάδα των βιολιστών «Της Στέγης του Κόσμου» που αποτελείται από τους Δέσποινα Συρίγου, Βαγγέλη Βοττέα, Κώστα Κοκκαλιάρη, Αλέξανδρο Αρχοντή και Ραφαήλ Βλαστάρη.

Σταθμός επιβίβασης στο μελωδικό Οrient Express το THE BOX, και «ημέρα αναχώρησης» βράδυ της Πέμπτης 1 Μαρτίου 2018, σε μια βραδιά γεμάτη ήχους, εικόνες και νοσταλγική διάθεση. Κλείστε τη θέση σας τώρα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Όλες οι βραδιές του προγράμματος «Μουσική του Κόσμου» εντάσσονται στην σειρά ακουστικών συναυλιών που εγκαινίασε πέρυσι το ΤΗΕ ΒΟΧ. Αυτό σημαίνει μουσικές παραστάσεις σε ένα ιδιαίτερο και εντελώς μη συναυλιακό χώρο όπου  ανερχόμενοι ή καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν unplugged τη μουσική τους σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει την οικειότητα και την αμεσότητα ενός prive live στο σαλόνι μας.

Έτσι εκείνο το βράδυ στο σαλόνι μας…
Θα σερβίρουμε μόνο κρασί (λευκό ή κόκκινο), κερασμένο από εμάς
Θα σας παρακαλέσουμε να μην καπνίζετε  - βλάπτει σοβαρά την υγεία του καλλιτέχνη. Προβλέπεται διάλειμμα στη συναυλία και ανοιχτός χώρος μπροστά ή στην πίσω αυλή του ΤΗΕ BOX όπου μπορούμε να αμαρτήσουμε ελεύθερα.
Θα σας παρακαλέσουμε να έχετε τα κινητά σας στο αθόρυβο  - To live θα είναι unplugged! Ας μην υποχρεώσουμε τον καλλιτέχνη να αυτοσχεδιάζει κάθε φορά για να ενσωματώσει στο τραγούδι το ringtone του καθενός μας…

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

orient_express
Orient Express, από την Κωνσταντινούπολη ως το Παρίσι
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τιμή: 10 ευρώ με κρασί ( μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) Εισιτήρια / Κρατήσεις θέσεων: στο 210 6463788 και στο ταμείο του ΤΗΕ ΒΟΧ