Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Nalyssa Green στο Ίδρυμα Πολιτισμού Κέντρο Σταύρος Νιάρχος

322498-650836.jpg

Music Escapades

Μουσική για ονειροπόλους στο ΚΠΙΣΝ

Μουσικές εξορμήσεις σε ονειρικά ηχοτοπία και εξωτικές αναζητήσεις, με αφετηρία το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ηλεκτρονικές επιρροές και minimal αισθητική, πολύχρωμοι ήχοι, φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί, ψηφιακές λούπες, θέρεμιν, κιθάρες, πλήκτρα, συνθεσάιζερ. Μια καλοκαιρινή διαδρομή στους ήχους της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής, τα βράδια του Ιουλίου, με καλεσμένους τους Prins Obi, Nalyssa Green και Larry Gus.

Nalyssa Green

H Nalyssa Green ζει στην Αθήνα και είναι μουσικός. Γράφει στίχους, μουσική, τραγουδάει, παίζει κιθάρα, πλήκτρα και θέρεμιν. Έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους με τραγούδια της «Barock» (2010, self-released), «The Seed» (2012, Inner Ear) και γράφει μουσική για το θέατρο. Μόνη ή με την μπάντα της έχει δώσει τριψήφιο αριθμό συναυλιών στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό. Έχει ανοίξει συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών (Yann Tiersen, Cat Power, Κωνσταντίνος Βήτα κ.α.) και έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς της εγχώριας μουσικής σκηνής. Αν και ως τώρα είχε αποκλειστική σχέση με τον αγγλικό στίχο, τελευταία γράφει και στα ελληνικά.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 * Ώρα 21:00 * Ελεύθερη είσοδος * Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ

*Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ (αφετηρία επί της οδού Καλλιρρόης και άφιξη στην αρχή της Εσπλαναδας). Θα πραγματοποιούνται δρομολόγια 30’ πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

322498-650836.jpg
Nalyssa Green στο Ίδρυμα Πολιτισμού Κέντρο Σταύρος Νιάρχος
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 * Ώρα 21:00 * Ελεύθερη είσοδος * Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ *Για τη μετάβασή σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν το shuttle bus που συνδέει το Σταθμό Μετρό Συγγρού – Φιξ με το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ