Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Jerome Kaluta DJ στο Σκουφάκι

Οι Τρίτες στο Σκουφάκι έχουν αποκτήσει έντονα καλλιτεχνικό χρώμα, καθώς τα decks αναλαμβάνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες φίλοι του μαγαζιού. Αυτή την Τρίτη (13 Οκτωβρίου, μετά τις 21:00) υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον καλλιτέχνη, Jerome Kaluta και τις soul, funk και rock επιλογές του στα decks στο #Skoufaki.

110453-218959.jpg

Οι Τρίτες στο Σκουφάκι έχουν αποκτήσει έντονα καλλιτεχνικό χρώμα, καθώς τα decks αναλαμβάνουν αγαπημένοι καλλιτέχνες φίλοι του μαγαζιού.

Αυτή την Τρίτη (13 Οκτωβρίου, μετά τις 21:00) υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τον καλλιτέχνη, Jerome Kaluta και τις soul, funk και rock επιλογές του στα decks στο #Skoufaki.

Ο Jerome Kaluta, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα με καταγωγή από τη Λαική Δημοκρατία του Κογκό (πρωην Ζαίρ), είναι MC, τραγουδιστής, συνθέτης και performer που έχει καταφέρει να συνδυάσει τις Αφρό-Ευρωπαϊκές μουσικές επιρροές του καθώς γαλουχήθηκε με funk, soul, reggae και disco, και να τις εντάξει στην μουσική παραγωγή και ερμηνεία του λεγόμενη και ως Urban Soul.

Ως solo καλλιτέχνης ο Jerome έχει εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της Ελλάδας, έχει κάνει το hosting στη συναυλία του Busta Rhymes στην Αθήνα και έχει εμφανιστεί σε 2 μουσικά ντοκιμαντέρ για το Hip Hop (Ρυθμοί και Ρίμες | Ανοιχτά Μικρόφωνα) στις Νύχτες Πρεμιέρας. Εχει κυκλοφορήσει το maxi EP Get Up το 2008 από το lebel Renegade Records ενώ το 2011 υπογράφει με την Warner Music Greece και κυκλοφορεί το single «Δεν Πειράζει It’s OK», και το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο του solo album, "Home". Επιπροσθέτως, από το 2008 συνεργάζεται σταθερά σε διάφορα projects με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την ομάδα του.

Aπό Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 και κάθε Τρίτη

Έναρξη: 21.00

Είσοδος ελεύθερη